Току що се връщам от масларница.Доляха 400 мл масло в скоростите, при обем 2л. Маслото съм го сменял преди 5 месеца.Причината е течащ маншон на полуоската.Новия го мъкна 9 месеца в багажника, но това "няма време" можеше да доведе до лоши неща.Още другата събота го сменям!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проверявайте периодично маслото в скоростите!
Collapse
X
-
Аз така си возих три месеца ангренажния и ролката в багажника докато се намери време за смяна. Но всичко е добре като завършва добре.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
Re: Проверявайте периодично маслото в скоростите!
Nino написа:Току що се връщам от масларница.Доляха 400 мл масло в скоростите, при обем 2л. Маслото съм го сменял преди 5 месеца.Причината е течащ маншон на полуоската.Новия го мъкна 9 месеца в багажника, но това "няма време" можеше да доведе до лоши неща.Още другата събота го сменям!
Коментар
-
И аз мисля да я свърша тая процедура и да си проверя маслото в скоростната кутия Та и какви са симптомите когато маслото започне да намалява не че имам проблем влизат си много добре и безшумно но все пак няма да е излишно да съм запознати аз така като теб колега по някой път отнямане на време си возя частите за смяна в колатаnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Има една малка тапичка дето играе ролята на пробка, която много ясно се вижда на скоростната кутия. Рaзвивате я с един шестограм и ако протече от нея значи няма нужда да доливате, но ако не протече значи доливането е задължително, т.е. трябват Ви около 800 мл. масло. Цената на хубаво синтетично масло е 30 лв., а цената на полусинтетично е 15 лв. Аз съм с такова за 15 лв. и не се оплаквам!
Коментар
-
dimmX написа:И аз мисля да я свърша тая процедура и да си проверя маслото в скоростната кутия Та и какви са симптомите когато маслото започне да намалява не че имам проблем влизат си много добре и безшумно но все пак няма да е излишно да съм запознати аз така като теб колега по някой път отнямане на време си возя частите за смяна в колатаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Току що се връщам от масларница.Доляха 400 мл масло в скоростите, при обем 2л. Маслото съм го сменял преди 5 месеца.Причината е течащ маншон на полуоската.Новия го мъкна 9 месеца в багажника, но това "няма време" можеше да доведе до лоши неща.Още другата събота го сменям!Всяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
-
HCO написа:Nino написа:Току що се връщам от масларница.Доляха 400 мл масло в скоростите, при обем 2л. Маслото съм го сменял преди 5 месеца.Причината е течащ маншон на полуоската.Новия го мъкна 9 месеца в багажника, но това "няма време" можеше да доведе до лоши неща.Още другата събота го сменям!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:HCO написа:Nino написа:Току що се връщам от масларница.Доляха 400 мл масло в скоростите, при обем 2л. Маслото съм го сменял преди 5 месеца.Причината е течащ маншон на полуоската.Новия го мъкна 9 месеца в багажника, но това "няма време" можеше да доведе до лоши неща.Още другата събота го сменям!Пунто 1.1 1994 г.
Коментар
-
Nino написа:Току що се връщам от масларница.Доляха 400 мл масло в скоростите, при обем 2л. Маслото съм го сменял преди 5 месеца.Причината е течащ маншон на полуоската.Новия го мъкна 9 месеца в багажника, но това "няма време" можеше да доведе до лоши неща.Още другата събота го сменям!Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар