колеги ако може да ми кажете нещо повече за FIAT STILO 1.9 JTD ,дават ли проблеми кой са им слабите страни като цяло
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT STILO-мнения
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: FIAT STILO
soulkeeper написа:колеги ако може да ми кажете нещо повече за FIAT STILO 1.9 JTD ,дават ли проблеми кой са им слабите страни като цялоAnalog Man...
Коментар
-
ami takmo shte se pohvalia ot dnes sam gord sobstvenik na STILO 1.9 multijet 8v no shte napravia popravka niakade chetoh v foruma che bilo 115h.p. no ne e malko po iako e 120h.p. moeto e na 5 meseca s 5vrati no me kefi maksimalno shte go vidia kak e na ulicata oshte ne sam go karal ima malko udarche no i chastite ne sa mu skapi predna bronia 180lv far 170lvЧестито! Моля те забележи, че в нашият форум писането на латиница е недопустимо! Моля те, имай го предвид в следващите си постове!Още веднъж поздравления за удачният избор!Поздрави:Nino
Коментар
-
Ами да ви пиша нещо може да е от полза на тези които карат или ще карат :D Стило значи купих си предна броня и фар от представителството на Фиат а се оказа че можело да се намерят на половин цена предна броня от 180 на 110-120 носач от 199лв на 100лв биалетка от 40лв на 16лв калник от 200лв на 120лв
Коментар
-
p_kolev написа:Бях правил ревю на личният си автомобил: http://www.iplbg.com/other/stiloГодина след това събитие мога спокойно да кажа, че колата е звяр!!! Не е мръднала нито на йота. Всичко си работи, двигателя е железен.
Коментар
-
p_kolev написа:soulkeeper написа:колеги ако може да ми кажете нещо повече за FIAT STILO 1.9 JTD ,дават ли проблеми кой са им слабите страни като цяло
Коментар
-
Гледам че от доста време не е писано в тази тема но:Кажете ми нещо повече за Стило 1.9JTD , смятам скоро да си купувам такъв.../още мално парички ми трябват/та затова се интересувам и колко е реалната цена, гледам тук в Стара Загора има едно Stilo 1.9JTD 2001g.иска му 11900лв. на 156000км е ,това как Ви се струва..?
Коментар
-
Re: za Stilo
nbojkov написа:здравейте и от мен.от вчера се сдобих с Стило 1,9 jtd 2003 . може ли да ме насочите за цени на необходимите за смяна ремъци,ролки , масла и филтри .предварително благодаря на отзовалите се :DFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Здравейте и от мен. Аз имам Стило от 3 месеца колата е 12 месец 2002г 1,9JTD за сега е много добре много пъргава и много икономична и мисля,че е добър избор за тези пари 10500. Истината е че намирам разлика с предишната си кола Нисан Примера но по-добре 5 годишен Фиат отколкото 10 годишен Голф,а и в момента дизелите на Фиат са много добри.За консумативите - масло, ангренажен ремък с ролки, филтри горивен въздушен и маслен цена 400 лева, но не знам какви са защото майстора ми ги купува Успех с покупките.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
Ами одавна не сам посещавал форума.Вече става 4-5месца и сам много доволен от колицата страхотна возия а за варвенето просто нямам думи варви като самолет такива голф 4 да не се чува просто като спрели дори с едно БМВ 520д 136кс го лапнах от ниското просто се истрелва моята е 1.9 мулти жет 120кс не знам другата 140 сигурно е самолет но ми е интересно какав ли тунинг мога да и направя
Коментар
-
Е айде и аз да се изкажа, въпреки че моето е бензин. Чудесна кола е и не моного често срещана. Проблем с airbag-a (сигурно 90% го имат) и в моя случай - проблем със Skaywindow-a и вариатора. Малко бавно тръгва (доста е тежка все пак) на после 133 кончета правят чудеса при около 3500 оборота Спирачките са най-добрите от всички коли които съм карал! Airbag проблема е предимно при 2-вратите!Stilo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар