batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT STILO-мнения
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мултивагона е супер, днес събрах 2 стойки по 180см само като пуснах задните седалки, напречно събирам чадър градински 280смPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Интериора на Мареата е стила на Пунто 1 , браво, брава ........... Стилото си има съвременен дизайн като на кола 2000 и .....Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
Не съм се зачитал в предишните постове, но от към скърцане в купето при стило как е. Браво/а/марея си е голяма гадост тропането на пластмаси , возията си е твърда. Иначе и аз мисля, че стило двуврато е готина, 4-вратките са малко "дедовски" , определено интериора му изглежда по-добре от на предшествениците си.
Коментар
-
Стилото е по-високо от браво/а.Като изработна на таблото незнам дали е от по добри материали.Масово които съм гледал по автокъщите са доста захабени таблата и копчетата.Бях се решил да скачам на стило, но след дълго четене се отказах.Сега като гледам са доста евтини за придобиване.Fiat Brava 1.9 JTD
Коментар
-
vnukata написа:Не съм се зачитал в предишните постове, но от към скърцане в купето при стило как е. Браво/а/марея си е голяма гадост тропането на пластмаси , возията си е твърда. Иначе и аз мисля, че стило двуврато е готина, 4-вратките са малко "дедовски" , определено интериора му изглежда по-добре от на предшествениците си.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ще пускам 159ката май за продан,да си купя мареа ... Говорите несмислени неща,зависи как си я нагласиш,седалката е удобна ... Не мисля да споря с никой,хвалете си браво и мареа,но ще иска някой евентуален купувач на стило да прочете мнения,ще влезе тук и ще чете колко по-добре е браво.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
90 и 80 коньовите са с цел по-малък данък. Иначе двигателя е същия.Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар