Е то дали ще е дизел или бензин, при Стило цветомузиката по таблото, ти идва бонус.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT STILO-мнения
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Стило jtd80 как е като разход на гориво и динамика?И то ли е с лагер помпа и демпферен маховик?Подлежи ли на чипосване и има ли сонди или фап филтър?Искам да сменя баба мара с дизел и загледах голф 4 и фокус,но нещо не ми харесват.Утре ще отида да видя стило жтд80FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
evgeni85 написа:Това че колите са ви 3та злоупотреба карана от някой жабар дето не знае къде се налива масло и кара до умирачка не значи че всички да така. Ела да видиш 4та година дали гасне или свети ..Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Red Storm написа:evgeni85 написа:Това че колите са ви 3та злоупотреба карана от някой жабар дето не знае къде се налива масло и кара до умирачка не значи че всички да така. Ела да видиш 4та година дали гасне или свети ..
Коментар
-
янко написа:Стило jtd80 как е като разход на гориво и динамика?И то ли е с лагер помпа и демпферен маховик?Подлежи ли на чипосване и има ли сонди или фап филтър?Искам да сменя баба мара с дизел и загледах голф 4 и фокус,но нещо не ми харесват.Утре ще отида да видя стило жтд80FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Разбирам еуфорията ти от Стилото,разбираема е-Емо ти я чипосал и е станало приятно за каране.Стоково не е нищо особено.Проблемите с елинсталациятата(хлабави връзки и втвърдрни кабели и куплунзи) е масов.Все пак са на над десет години.Оттам е дискотеката по таблото.Въпрос на време е да се случи при теб. По времето,когато аз притежавах Стило инфото беше малко и частите скъпи.Моето беше читаво,но в един момент Проблемите започнаха един след друг-нафтова помпа(ремонт 750лв),дебитомер,датчик КВ,теч на нафта от глупавия изравнителен съд,клапана за геометрията на турбото,датчик за нивото на маслото,кантар на десния еърбег.Как да го предположа,да ида на гледачка ли?.И всичко това при пробег около 180000км. Не мога да се съглася,че с напредването на възрастта на автомобилите проблемите ще намаляват. Стилото ми беше първия автомобил,заради който си купих кабел за диагностика.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
И въпреки всичко, не може да си кривиш душата, че Стило имат проблеми с ел. инсталацията.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
янко написа:янко написа:Стило jtd80 как е като разход на гориво и динамика?И то ли е с лагер помпа и демпферен маховик?Подлежи ли на чипосване и има ли сонди или фап филтър?Искам да сменя баба мара с дизел и загледах голф 4 и фокус,но нещо не ми харесват.Утре ще отида да видя стило жтд80
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар