Това че колите са ви 3та злоупотреба карана от някой жабар дето не знае къде се налива масло и кара до умирачка не значи че всички да така. Ела да видиш 4та година дали гасне или свети ..
Така е! Имам го от 4 годишно. Сега е на 600 000 +. Нито гасне, нито светка и пищи, нито мисля да го махам. Добрата подръжка в точният момент спестява безброй странични главоболия.
AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Стило jtd80 как е като разход на гориво и динамика?И то ли е с лагер помпа и демпферен маховик?Подлежи ли на чипосване и има ли сонди или фап филтър?Искам да сменя баба мара с дизел и загледах голф 4 и фокус,но нещо не ми харесват.Утре ще отида да видя стило жтд80
Това че колите са ви 3та злоупотреба карана от някой жабар дето не знае къде се налива масло и кара до умирачка не значи че всички да така. Ела да видиш 4та година дали гасне или свети ..
Така е,взимаме ги за по 100,евро от моргите,а твоята е с купена нова с найлони по седалките.Както и да е,със здраве си я карай.
Така е,взимаме ги за по 100,евро от моргите,а твоята е с купена нова с найлони по седалките.Както и да е,със здраве си я карай.
Ми със здраве си я карам. И предния и собственик съвестно си я е поддържал защото е возила жена му и децата му. Явно и по предния. А това че някой мундарин е срал на твоята преди теб и ти след него плюеш по всички коли....това вече е твой проблем не общ.
Стило jtd80 как е като разход на гориво и динамика?И то ли е с лагер помпа и демпферен маховик?Подлежи ли на чипосване и има ли сонди или фап филтър?Искам да сменя баба мара с дизел и загледах голф 4 и фокус,но нещо не ми харесват.Утре ще отида да видя стило жтд80
Разбирам еуфорията ти от Стилото,разбираема е-Емо ти я чипосал и е станало приятно за каране.Стоково не е нищо особено.Проблемите с елинсталациятата(хлабави връзки и втвърдрни кабели и куплунзи) е масов.Все пак са на над десет години.Оттам е дискотеката по таблото.Въпрос на време е да се случи при теб. По времето,когато аз притежавах Стило инфото беше малко и частите скъпи.Моето беше читаво,но в един момент Проблемите започнаха един след друг-нафтова помпа(ремонт 750лв),дебитомер,датчик КВ,теч на нафта от глупавия изравнителен съд,клапана за геометрията на турбото,датчик за нивото на маслото,кантар на десния еърбег.Как да го предположа,да ида на гледачка ли?.И всичко това при пробег около 180000км. Не мога да се съглася,че с напредването на възрастта на автомобилите проблемите ще намаляват. Стилото ми беше първия автомобил,заради който си купих кабел за диагностика.
Разбира се. И аз съм имал проблеми и съм ги правил. Все пак са коли на възраст и километри. Моята я взех на 400к км. Смених табло. задната някой път не свети чистих реле не свещи. Сменях и такива. Но съм доволен.
Никой ли не кара жтд 80?
Аз карам такова. Средния разход на гориво е около 5,6 - 5,7 на 100 Говоря за смесено градско и извънградско. Върви прилично, може и по-добре, но ако не си състезател, става.
Коментар