Здравейте колеги, от една седмица дъщеря ми си купи FIAT STILO 3 врати и искам да ви попитам има ли бензинов филтър и къде се намира?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT STILO-мнения
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте колеги,и аз реших да купя Стило но предпочитам 1.6 мотора.Изчетох всичко от форума но няма колега с 1.6 да се е отзовал.Огледах доста по салоните и все са по около 10г, на цени около 3000лв.На външен вид добре, салоните също, но могат ли търговците да манипулират цифрите на километражите.Коли по на 10-14г са все около 100 000км или малко повече.ГРИЖА СЕ ЗА ФИАТА
Коментар
-
Здравейте колеги. Ще задам въпросът си в тази тема защото ми се струва правилното място. Насочил съм се към покупка на автомобил и по конкретно към http://www.cars.bg/c918580 и http://www.cars.bg/c904285 . Интересува ме кой от двата автомобила е по- удачен като цена за обслужване , поддръжка , какъв разход дават двата мотора , често срещани проблеми и неща който да гледам преди покупката . И още нещо - има ли някоя модификация на JTD с обикновен съединител или всички са с демпферен съединител . Благодаря предварително за отделеното време.Fiat Punto 1.1 96г.
Коментар
-
Фиат Стило 1.8 130 = ГАЗ ??
Може ли съвет !? Fiat Stilo 1.8 m3 / 130 hp / 2002 Бензин... Да му слагам ли газово и какви части препоръчвате Tomasetto или Lovato. Колата се кара в града на малки разстояния около 10км на ден. Предлагат ми система AC STAG 200 - Tomasetto 1200 лв. ПС. хабер си нямам от марките на частите само принципа на действие на газовото.Fiat Stilo - 1.8m3 / 130hp / 2002 / Benzin / Skywindow / 4/5 / Hatchback
Коментар
-
SypheRrr написа:Добре де, може ли да ме светнете защо се препоръчва система с ОБД ? Аз имам Романо и ОБД-то е изключено, защото само прави проблеми... Не разбирам :/ Дали е нещо специфично при мен или имам друг проблем с газовата... ?Fiat Stilo 1.6 16V 2002 (LPG Romano)
Коментар
-
Щото като не уцелиш читав газаджия, да си пуснеш ОБД-то и да си караш. Т.е. да си вземеш нещата в "твои ръце"Не че не съм виждал ГИ с ОБД, пуснато и толкоз. Ама ОБД-то не може да разпробие с правилния размер щуцерите, не може да завърти кранчето и да пусне правилното налягане на редуктора. За това трябва майстор без кавички.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Проблема ми е, че когато ОБД е включено колата понякога при рязко подаване на газ и при тръгване забива муцуна доста рязко. Също така когато карам на дълъг път придръпва. Майсторите на газовата отдавна съм ги оте*ал, защото видях, че за настройките на картата нищо не разбират. Близо година и нещо се занимавам да настроя колата, като си написах и програмка (sql-че) за това. Постигам доста задоволителен резултат като вървене със саморъчна настройка, но ОБД-то,когато е включено. създава само грижи.Напоследък колата също така работи малко по-твърдо и тресе на ниски обороти (много е малко, но го усещам). Във високите обаче си работи без грижи и не съм забелязал да има намаляване на мощността. Особено когато пътувах в хубавото време на празната магистрала посредата на празниците, за момент я пуснах да видя колко върви и вдигна 190 км/ч с лекота, което мисля, че е супер на газ за 1.6 Понеже темата е за Стило, а не за газови уредбни, нека да не пишем повече тук и да отклоняваме темата. Моля дайте ми някакъв линк на лични или пишете с някакви насоки какво мога да търся и къде мога да намеря газаджия, който да помогне. Ще съм ви крайно благодарен! Ако имате интерес мога да ви разкажа и как си намерих начин да си коригирам картата.Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
Fiat Stilo '02 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар