Тука е олющен и долния слой, не става.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT STILO-мнения
Collapse
Заключена тема
X
X
-
благодаря ви за бързите отговори...сега съм като че ли малко по уверен...а и общо взето, бях готов да дам повече пари за др кола, така че дори и повече от 1000 лв да ми излезне да я стегна, не е проблем. А и все пак е втора употреба кола, на доста години, сигурно и на доста километри (реални), така че нормално е да се очакват проблемчета...
Коментар
-
tyson написа:Това Стило аз не бих го купил. Изглежда ужасно захабено... (това е мое мнение).преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
да да, вече се отказах...мисля да потърся някое по запазено дизеларче, приятели джамбази ми казаха че са с мн стабилни мотори. Дори не ща екстрите на това от обявата...щото както викат някой хора "колкото повече, толкова повече...." ....проблеми. А и като цяло Стилото с 1.9 двигател, май обира "аплодисментите" сред останалите...
Коментар
-
Млад шофьор съм...научих се да карам на Фиат Типо,старичко обаче никога не ме остави на пътя,як тормоз видя,купих си втора кола Мерцедес Е300ТД,но мисля че е старичко и пак се връщам на ФИАТ и съм си харесал едно Стило 1.9JTD,дали ще си заслужава инвестицията колеги 2005 година е с голямата навигация,бихте ли си казали мнението добре ли се представя като цяло
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар