Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пистовия ремък ме предаде голям късмет.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пистовия ремък ме предаде голям късмет.

Ето резултата днес при пътуване от Карлово до В.Търново на влизане във В,Търново ремъка/пистовия/ пляс-пляс и го няма.Голям късмет,че имаше отворени магазини все още.Купих си ремък Flennor за 21 лв от склада за части под светофарите на завод победа.И пак се натъквам на некадърни продавачи със супер каталози.Не знаят какъв ми е ремъка.И все пак номера 6 РК 1838 67321.От там вкъщи на канала и за 5 минути със нов ремък.От всичко най хубаво е ,че съм дизел и си карах най спокойно без да ми гасне колата и то на пожълтяващи фарове с разликата ,че волана стана твърд като на Зил 157.Поставянето е елементарно и най добре става със ключ лула 15,но и опита от ремонта на алтернатора на другата кола си каза думата.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

е хайде стига магарии ти е правила тази Мареа, скарай и се и ще се поправи. Какво е това ремъци, алтернатори, вземи и обясни на колата, че Мареата не се чупи и да не се ослушва. Айде успехи с преговорите , ще вземем пак да се метнем до Търново, че малко да си починем, по-красив град няма ей. пък може и по една бира да пием, хем да я видя и аз тази наследница на Темпрата
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

аз пък така скъсах тоя ремък в Карлово и се обадих на Hit-ko ,ама 30 км преди Ямбол ми свърши акумулатора ,та по път си купих и акумулатор !Еййй още една възможност да благодаря на hit-ko !
      фиатче Браво 2.0

Коментар

phoenix написа:
        е хайде стига магарии ти е правила тази Мареа, скарай и се и ще се поправи. Какво е това ремъци, алтернатори, вземи и обясни на колата, че Мареата не се чупи и да не се ослушва. Айде успехи с преговорите , ще вземем пак да се метнем до Търново, че малко да си починем, по-красив град няма ей. пък може и по една бира да пием, хем да я видя и аз тази наследница на Темпрата
        Нееее колега счупения алтернатаор не е на Мареата на Торнадо, а на друг колега от форума и от Карлово
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
        Porsche 944 S2
        http://www.valmcrae.snimka.bg/
        http://vbox7.com/user:val_mcrae
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

val_mcrae написа:
          phoenix написа:
          Нееее колега счупения алтернатаор не е на Мареата на Торнадо, а на друг колега от форума и от Карлово
          Добре,че Вал следи менията и ме изпреварва с отговорите.Алтернатора беше на друг автомобил.

Коментар

вие какво сега, бягате от бирата
            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Е не бягаме от бирата хайде до към Вторник съм тук.

Коментар

Working...
              X