Кажете с каква паста и КАК мога ръчно и сам да си пастирам колата. Вчера си я взех от VW сервиза в града ми защото я бях оставил за пастиране, което възлизаше на 80 лв. Викам щом е скъпо сигурно е качествено. Обаче освен няколко нови драскотини по боята друго не бяха направили. НАПРАВО СЪМ БЕСЕН! Сега е момента да кажа на всички от Благоевград, ако мислите да си пастирате колите не го правете в VW сервиз. Намърляха ми цялата кола вътре и вън. Бях я измил преди пастирането умишлено, защото знам, че преди пастиране е хубаво колата да е измита до блясък, а я намерих в окаяно състояние! Просто съм разочарован до не знам къде от качеството в България. Мама им мръсна не съм отишъл да я правя без пари, платил съм им и не си вършат шибаната работа както трябва.Кажете с коя паста за ръчно пастиране да я пастирам сам. Гледах темите от търсачката и разбирам, че 3М пастите (дето се хвалят най-много) са за машинно пастиране. А и най-вече как да я пастирам, каква е процедурата ... тези неща ме интересуват.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пастиране (с каква паста и как?)
Collapse
X
-
Преди си бях купил SONAX ,препарат против изпотяване на стъклата,кажи речи и пастата от тази марка SONAX,която е продават в OMV ,на изгодна цена върши работа.www.avi7.hit.bg
Видеонаблюдение и системи за сигурност
-
Отностно как става,с флекс с дунапренов накрайник,може и с дрелка обикновенна на ниски обороти.www.avi7.hit.bg
Коментар
-
Ми това е системата даваш я на някой мераклия и тои ти я пастира срещу пари...цените вървят горе долу толкова от 60 до 90/100лв.Не знам защот си правил труда да я миеш това е тяхно задължение и не може сутринта да я измиеш и след няколко часа да почнеш да я пастираш. Също така сам не може да го направиш, процедурата е машинна. Да си купиш хубава машинка и гъби ти трябват 500лв... Пастите на 3м са хубави ... 3 са и една след друга се нанасят, всяка си е за нещо. Краиния резултат зависи от лака на колата ти все пак, ако не е хубав и стой един тон по матово от нормалното не очаква да се оглеждаш след това... Системата е такава ... 1. мие се 2. суши се 3. една пастав (втора/трета) Придава ти блясък, защото третира лаковото покритие на колата и евентуално, маха някой надрасквания който не са дълбоки по лака. Повече от половин ден е необходимо за пастирането мой, тия ако са ти я претупали за 3/4 часа е нормално да не видиш кой знае колко голяма разлика... за това аз или сам си я пастирам или цял ден ссе зареждам с нерви в слънчевото време и седя там ... 100лв са все пак не са 20...А сега до колкото знам има нова паста на 3м която е много добра и върши очевадно по добри резултати от старите
Коментар
-
Ricardo написа:Преди си бях купил SONAX ,препарат против изпотяване на стъклата,кажи речи и пастата от тази марка SONAX,която е продават в OMV ,на изгодна цена върши работа.
Коментар
-
bscsystem написа:Тия препаратчета за по 10лв само правят положението по зле ... на момента придава блясък... ама ти само с гъба да го търкаш автомобила няколко часа ще има блясък
Коментар
-
sev написа:bscsystem написа:Тия препаратчета за по 10лв само правят положението по зле ... на момента придава блясък... ама ти само с гъба да го търкаш автомобила няколко часа ще има блясък
Коментар
-
bscsystem написа:3/4 часа е нормално да не видиш кой знае колко голяма разлика...
Коментар
-
wwweb написа:bscsystem написа:Ми ограбили са те Нали ти казвам между 6/8ч. е нормално да се пастира... това с пласмасите също е голям проблем, че един пък като се намажат хубаво с пастата и после като луд трябва да търкаш.www.avi7.hit.bg
Коментар
-
bscsystem написа:Винаги съм бил анти тия мазила, не защото са евтини, а защото съм мазал и знам какво става. На старите кошници може и да има смисъл да се маже. Ама на един нов автомобил или поне добре боядисан нали за това е лака и за това една кутия лак стига до 120лв, за да предпази автомобила максимално добре и да не е нужно да го мажеш с такива измишлиотини
Коментар
-
Ricardo написа:wwweb написа:bscsystem написа:Ми ограбили са те Нали ти казвам между 6/8ч. е нормално да се пастира... това с пласмасите също е голям проблем, че един пък като се намажат хубаво с пастата и после като луд трябва да търкаш.
Коментар
-
sachma написа:То ако са по-големи драскотините и господ да ти я пастира пак ще останат
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар