Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.2 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Същото като 1,4 12в с леки подобрения ма като мощност 1:1

Коментар

Да като мощност същото, но е доста по-икономично!
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Аз вече минах 50000 с моята 1.2 16V. Колата си е резачка (който не вярва да дойде да пробва). Мотора е тих и много икономичен. Единствената забележка ми е заминалото степ-моторче но какво да се прави, едно немско нещо имам в колата и то се скапа
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
        Fiat Linea 1.3 Multijet'08
        Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
        http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Ами аз имам Браво 1.2 и си е супер. Много съм доволна от него Никакви забележки
          RIP Притежателка на горда Panda RIP
          Bravo 1.2 16V

Коментар

МОТОРА СЙ Е УНЙКАЛЕН зверче по добре пйтай за скоростната кутйя...не съм тествал брава 1,2 но палйото 1,2 е 950кг й дърпа яко
            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

jujumunguru написа:
              Ами аз имам Браво 1.2 и си е супер. Много съм доволна от него Никакви забележки
              Лъжеш! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Не ти работи клапанчето на пръскалките! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

еми братле карам 1.6 .Карал съм Брава 1.4 и е бая тромава аз да ти кажа!
                -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Вярно е , че мотора не е супер състезателен , но за тази кубатура върви ЯКО ! Много икономичен , кеф ти с 90 , кеф ти с 150 разхода не се качва над 5.5 А на колегата с 1.6цата ако 100 коня са ти тромави на тебе , помисли дали колата ти е у ред
                  Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                  Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Bravo 1.6 16v написа:
                    еми братле карам 1.6 .Карал съм Брава 1.4 и е бая тромава аз да ти кажа!
                    А 1.6цата да не би да е голямата бегачка
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

abarth това ти казвам че 1.6 ми е тромаео представям си за 1.2
                      -Има ли курви,попита Жоро Италианеца.
                      -Рускини!Отговори Бесния.Тази вечер ще шибаме Великия Съветски Съюз!

FIAT BRAVO HGT 2.0 20V-147k.c.

Коментар

Ето - аз също бях задал подобна тема ... http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=13000&highlight=

Коментар

Колеги не се дрънкайте, то всеки си има собствена представа кое "дърпа" и кое не но за 1.2/16V мога да кажа само хубави работи лятото пълен със 140 по магистралата на климатик ми даде 7.3/100 газ, а на всеки светофар не ми е грижа да се "дърпам" с разни голфаци или опели после гледам отзад пише GTI или нещо подобно... на старт не може да ми се опрат, после естествено ме минават леко но на следващия светофар сме пак заедно.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
                          X