Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги, имам един въпрос относно Fiat Brava 1.9TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, имам един въпрос относно Fiat Brava 1.9TD

Здравейте колеги,имам един въпрос относно фият-а ми. Под шофьорската седалка имам един черен бутон за какво е тои?Попитах къде ли не във всякъкви сервизи , но никой нищо незнае. Най-интересното е ,че и в книжката нищо не пише.Благодаря
    Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
    75 2.0 TS
    Alfa 165 2.5 TD 125hp (VM32B)

Погледни под шофьорската седалка има един бутон за спиране на горивото при екстремни ситуации... да не е пипан!? Натисни го. - Nino
    Може би е това
    OPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
    FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка

Коментар

Борко написа:
      Погледни под шофьорската седалка има един бутон за спиране на горивото при екстремни ситуации... да не е пипан!? Натисни го. - Nino
      Може би е това
      Аз хубаво ще го натисна, а после ?ако е за горивото после не е ли нужно обезвъдушаване?
      75 2.0 TS

Коментар

Cvetelin написа:
        Борко написа:
        Може би е това
        Аз хубаво ще го натисна, а после ?ако е за горивото после не е ли нужно обезвъдушаване?
        Колега, с този бутон се прекъсват тоците към свещите, към помпата и се задейства и имобилайзера.Няма нищо общо с механичното въздействие върху колата.

Коментар

До колкото съм чел, при катастрофа сработва системата за защита от пожар и прекъсва тоците, за които е писал Doofiat, а въпросният бутон изскача. След това трябва да го натиснеш, за да може да тръгне колата. Сега и да натискаш все едно нищо не правиш.
          Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
          Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Благодаря на всички колеги за отговоритеСега вече знам за какво е този така страннен до сега бутон за мен
            75 2.0 TS

Коментар

Working...
            X