Блокира ми задната спирачка на Бравото. Не ми се влачи гумата но все едно е опъната ръчната. Снощи и нямаше нищо и сутринта като я запалих и беше вече така. Не разбирам много и не знам от какво е. Кажете ми свестен сервиз София моля!Ще му стане ли нещо ако го закарам до сервиза?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Блокира ми задната спирачка на Бравото
Collapse
X
-
Re: Помощ! Блокира ми задната спирачка на Бравото
didodd написа:Блокира ми задната спирачка на Бравото. Не ми се влачи гумата но все едно е опъната ръчната. Снощи и нямаше нищо и сутринта като я запалих и беше вече така. Не разбирам много и не знам от какво е. Кажете ми свестен сервиз София моля!Ще му стане ли нещо ако го закарам до сервиза?1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
-
...защо не вкараш няколко шута на джантата?!?!...не ти пречи да пробваш..на моята панда също не отпускаше по едно време и докато я оправя на всеки светофар-по 2-3 шута(със стъпалото откъм петата-за да може да е по здраво и да не боли) и отпускаше до следващото натискане на спирачката...пробвай така дали няма да отпусне и по този начин си я закарай до сервиза че ако много задържа не е добре да се кара...най малкото ти заминават накладките и после трябва да ги сменяшFIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар