Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПОБЕДА!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПОБЕДА!

Здравйте колеги, бързам да се похваля че най сетне рареших проблемите с работата на бензин на моето Типо. Много от вас са чели темата: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...роблема беше в маркуча от бензиновата помпа към планката на резевоара (той сис се намира целия вътр в резервоара - излиза от помпата която се оказа съвсем малка по размери). Чисто и прост това маркучле остаряло, напукало се и започнало да изпуска бензин обратно в резервоара и съответно колата е с намалено хранене и жив зян. Днес отворихме помпата с едно майсторче (щото все пак и аз на работа трябва да ходя) и просто го сменихме. Искам да ви кажа че на възраст 12 години този маркуч беше станал трошлив като вафла и го свалихме на парчета. Сега колата мърка и ми доставя искрено удоволствие да я карам на бензин.Чесно казано се надявам от това и разхода ми на газ да се пооправи защото според мен в последно време тя е била все в сервизен режим на ЦПУ-то - все пак паля само на бензин. Майсторчето ми прави и газ анализ и елкон и каза че даже е с обеднена смес на газ и би трябвало да гори малко. Ако не се промени рахода на газ смятам да пробвам да сменя плочката - чувам че имало гояма разлика в горенето и вървежа от плочката - в зависимост ото това какаъв е диаметъра на дупката и на малките отворчета които разпръскват газта.Споделете мнение ако имате такова.А аз довечера сам себе си ще докато не се от щастие.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Working...
X