Здравейте, интересува ме къде мога да си намеря такива и по принцип какви са параметрите на крушките или диодите, осветяващи километража, оборотомера и тн...п.п. просто не ми се разглабя пак таблото само, за да сваля една и да търся
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
по-силни крушки за таблото на Bravo?
Collapse
X
-
Най евтиния вариант е илиенски циферблати... преебаваш си колата... Другия е за около 200лв. тука http://www.xtuners.com/plazma.htm
Коментар
-
пичове, аз циферблатите ги измислих и направих на Autocad i CorelDraw. Просто единия вариант е да сложа червени крушки( ще е по-лесно), другия да сложа червено фолио над прозрачната пластмаса и тн..абе лудница. Затова ми трябват крушки.. Може и сини, но ще стане една шарение.....мани мани..Bravo 1.6 16V
Коментар
-
пичове, аз циферблатите ги измислих и направих на Autocad i CorelDrawOPEL ASTRA 1.4 16V 75Hp 2001г.-сегашна любовница
FIAT BRAVO JTD 105 - бъдеща куртизанка
Коментар
-
Humppa
-
mixifixi написа:Такааа..монтирах километражите и стана прилично..след 2 седмици умуване, рязане , пръскане и тн..сега само ме интересува стандартните диоди зад таблото колко вата са? в ОМВ има по 1.2W, а искам да сложа по-силни..FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар