Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запотяване на стъклата. Защо?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

megamuscle написа:
    Колеги смених филтъра на купето, но нямаше никакъв ефект. Кажете какво друго да направя, че е ужасно просто.
    абе я виж дали не ти е спукано радиаторчето на парното! Ще ти кажа един прост начин как да разбереш дали е спукано, като ти се изпотят стъклата, опитай да разбереш какъв е вкуса на течноста по стъклата, ако сладни значи е антифриз и трябва добавка за радиаторчето или друго. Но не забравяй че антифриза е отровен, не го поглъщай все пак.
    Bravo HGT 2001

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
      абе я виж дали не ти е спукано радиаторчето на парното! Ще ти кажа един прост начин как да разбереш дали е спукано, като ти се изпотят стъклата, опитай да разбереш какъв е вкуса на течноста по стъклата, ако сладни значи е антифриз и трябва добавка за радиаторчето или друго. Но не забравяй че антифриза е отровен, не го поглъщай все пак.
      Колега честно казано не ми се пробва какъв е вкуса. Ще я закарам на сервиз да я видят и да кажат, защото и без това имам проблем със жилото и съединителя.
      Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

megamuscle написа:
        v_a_c_h_o_o написа:
        Колега честно казано не ми се пробва какъв е вкуса. Ще я закарам на сервиз да я видят и да кажат, защото и без това имам проблем със жилото и съединителя.
        Ами като за начало защо не провериш сам дали ти губи антифриз колата.Също стъклата могат да се изпотяват ако не си ги чистил от вътре от много време! При мен също се изпотяват само че когато се качат повече от 2-ма човека.
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD
        Porsche 944 S2
        http://www.valmcrae.snimka.bg/
        http://vbox7.com/user:val_mcrae
        http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
          megamuscle написа:
          Колеги смених филтъра на купето, но нямаше никакъв ефект. Кажете какво друго да направя, че е ужасно просто.
          Браво бе колега, ами да вземе да одари една 100 грамка да го види как е. Как така да го опита на вкус без да го поглъща. Да не би да знаеш къде са рецепторите на езика за антифриз. Към megamuscle - колега просто излей малко парфюм в казанчето е антифриза. Ако после като пуснеш парното усетиш мириса на този парфюм в купето - работата е ясна - има теч отнякъде.
          Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
            Браво бе колега, ами да вземе да одари една 100 грамка да го види как е. Как така да го опита на вкус без да го поглъща. Да не би да знаеш къде са рецепторите на езика за антифриз. Към megamuscle - колега просто излей малко парфюм в казанчето е антифриза. Ако после като пуснеш парното усетиш мириса на този парфюм в купето - работата е ясна - има теч отнякъде.
            Добре колега ще пробвам. Дано стане, че вече взе да ми омръзва. Само проблеми с тая кола. То не бяха скорости, съединители. В момента съм я оставил в един сервиз да ми сменят жилото за 3-ти път. Направо ми се плаче.
            Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

Working...
            X