Колеги не знам защо, но стъклата ми се запотяват изключително много, особено когато вали дъжд. Пускам парното да духа топло, студено, на средно положение, нищо не помага. Карам си и гледам, че другите коли нямат подобен проблем. Ако някой знае от какво може да е нека каже. Един приятел ми каза, че е възможно да трябва да се смени филтъра на купето. Моля ако някой знае да помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запотяване на стъклата. Защо?!
Collapse
X
-
Re: Запотяване на стъклата. Защо?!
megamuscle написа:Колеги не знам защо, но стъклата ми се запотяват изключително много, особено когато вали дъжд. Пускам парното да духа топло, студено, на средно положение, нищо не помага. Карам си и гледам, че другите коли нямат подобен проблем. Ако някой знае от какво може да е нека каже. Един приятел ми каза, че е възможно да трябва да се смени филтъра на купето. Моля ако някой знае да помогне.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:И все пак като обобщение:Вентилатора на мах да духа топъл въздух в посока предното стъкло, да взема въздух отвън, и нов поленов филтър, който само че някъде липсва. Ефекта не е 100%-ов ама поне помага остават изпотени само задните странични стъкла. :DFiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Мерси колега, трябваше да потърся първо в търсачката, за което се извинявам. Само да питам, кое точно да натисна за да дърпа въздух отвън.
Коментар
-
Здравей колега, значи развиваш болчетата отпред, където ти е прословутия поленов филтър. След като махнеш капачето, чистиш всичкия боклук който се е насъбрал в канала. Към средата има нещо като цедка(от там водата се стича надолу) ако можеш я извади или я изчисти, защото съм почти сигурен че е задръстена. Ако не можеш да достигнеш до цедката ще се наложи да свалиш всички кори, но предварително, трябва да махнеш и чистачките. И най- накрая ако нямаш нов филтър, трябва да го изчистиш ама хубаво. Това е, дано да съм бил полезен.Bravo HGT 2001
Коментар
-
Sashe написа:Punto SX написа:Ефекта не е 100%-ов ама поне помага остават изпотени само задните странични стъкла. :DBravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
sev написа:Sashe написа:Вярно задните обаче си остават винаги запотени...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар