здравейте, искам да си сложа климатик, но нямам инфо къде и как се захваща компресора и подробности....ако някой има идея??!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
климатик за пунто
Collapse
X
-
Re: климатик за пунто
pow написа:здравейте, искам да си сложа климатик, но нямам инфо къде и как се захваща компресора и подробности....ако някой има идея??!
Коментар
-
нека обощя
момчета ето точно ситуацията- купил съм климатик(пълен комплект, но разбробен) от пежо 205 за 90 кинта, предлагаха ми от рейсър, но ролката на компресора бе по-тясна, т.е. с по-малко канали.......поставянето ще се извърши от мен и авери, имам ЦО и арготнов ТИК, питам ви, НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КЪДЕ ТОЧНО СЕ ЗАХВАЩА КОМПРЕСОРА И КАК Е ОСЪЩЕСТВЕНА ПРЕДАВКАТА? нещо снимки, подробности, сега тъся пунто с клима за да видя.......това с климите по 2-3 бона са абсолютни глупости или по-точно за рибета, но ако свършат балъците какво ли ще правят "играчите" така, че момчета и момичета не ми пълнете темата с глупости и излишни съвети. поздрави на всички
Коментар
-
клима
както виждаш по горе монтажа на компресора но има значение от типа на двигател модел при мен е един вид на дизела е друг има климатици кадето са отпред а моя е отдзат има един румък в повече и на компресора двойна ремъчна шайба единия е от голамата шайба на двигатела задвижващ а тругия е за генератора има и едно алуминиево тяло за заклрепване
Коментар
-
колега не съм сигурен дали ще ти стане клима от пежо защото трябва да имаш "корубата" плъстмасовата където по принцип се монтира радиаторчето та тази коруба на кола с клима и без клима мисля че са резлични но не съм сигурен на 100% де консултирай се с някой майстор за по сигурно преди да се захванешTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
ако се видим с Веско на някоя среща, ще го накарам за ми снима моето пунто и да качи снимките. 1.1 S е и е с клима.нямам с какво да го снимам, пък и нещо не ми се отдава да качвам снимки тука ......Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар