абе колеги свети ми лампата на маслото ама не постоянно а само между 1500 и 3500-4000 оборота ако някои има идея на какwо може да се дьлжи? А и забелязвам че оставя и петна от масло в гаража , ама нивото пьк показва че е догоре. Да кажа че колата е Брава 1.4 на около 123хил км а преди месец смених масло филтри маслен и вьздушен ремьци ролки абе всички консумативи уж
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свети лампата за маслото между 1500 и 3500 оборота
Collapse
X
-
И на мен започна да примигва от няколко дни. Утре ще ходя да я видят специалисти и ще ти пиша за какво става въпрос. Само че на мен ми светка само на първата и втората предавка. На трета, четвърта, пета или свободна не светка на каквито и да е обороти.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
ще я водя на сервуз чак на 7ми чак (пьрвата вьзможна дата, не сьм в Бг и тука сьс сервизите е мьтна и кьрвава) и ще ву кажа кво и е.А междувременно видя че е текло масло отдолу и то доста има, а иначе показва че е догоре де. Наи тьпото е че ми трябва и не мога да не я карам.Дано до 7ми да не я скапя сьвсем.nema cel jivot s gluposti da se zanimavam!!
ama pone polovinata...
Коментар
-
plamen_pentchev написа:ще я водя на сервуз чак на 7ми чак (пьрвата вьзможна дата, не сьм в Бг и тука сьс сервизите е мьтна и кьрвава) и ще ву кажа кво и е.А междувременно видя че е текло масло отдолу и то доста има, а иначе показва че е догоре де. Наи тьпото е че ми трябва и не мога да не я карам.Дано до 7ми да не я скапя сьвсем.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар