Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ФИАТ Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ФИАТ Пунто

Приятели търся Пунто 1998, 1999 с малко моторче 1.1, 1.2 за възрастен човек. Какво ще ме посъветвате за тези мъници тъй като никога не съм чувал нищо за тези моторчета. Например кой е по спулочлив, разлика в цените на подръжката 2(3) или 4(5) врати и други финтове които предполагам знаете :DПП Съжалявам ако темата се повтаря но в търсачката излязоха много резултати.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 145 1.6 TS

Колега,да не пиша надълго и широко,виж на ЛС...
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

То трудно фен на марката ще напише нещо лошо пред всички,за това ли си писал на ЛС? Иначе аз ако почна да изреждам....за две години:4-те амортисьора,предни носачи,спирачни маркучи,ангренаж,ролки,гарнитура на капака на клапаните,на семеринга на делкото,мека връзка на изпуск.с-ма,задно гърне,катализатор,радиатор,водна помпа,термостат,компютър,изгорели степени на парното...При положение,че колата не е минала и 30к. км. от покупката...Сега се обажда аксиалния лагер...едистения плюс му е малкия разод на бензин...Не знам при вас как е,а?!

Коментар

PUNTO_S55 написа:
        То трудно фен на марката ще напише нещо лошо пред всички,за това ли си писал на ЛС? :
        Всеки втори май,като чуе за ЛС и си мисли за някаква конспирация... Няма нищо тайно,просто нямах време да пиша и т.к. колегата е от Бургас,му предложих при желание да се срещнем на кафе и да изкоментираме това,за което пита...После , като намерих време, му дописах отговора на въпросите...Ако колегата neokill си пази съобщението,нека го постне/моето след тика за получено снощи го изтрих./-да разкрием конспирацията....
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Re: ФИАТ Пунто

neokill написа:
          Приятели търся Пунто 1998, 1999 с малко моторче 1.1, 1.2 за възрастен човек. Какво ще ме посъветвате за тези мъници тъй като никога не съм чувал нищо за тези моторчета. Например кой е по спулочлив, разлика в цените на подръжката 2(3) или 4(5) врати и други финтове които предполагам знаете :DПП Съжалявам ако темата се повтаря но в търсачката излязоха много резултати.
          Здравей колега!Като цяло колата е много издръжлива и най-вече икономична.Моите лични наблюдения към колата са като цяло положителни.Естествено като всяка кола и тя си има и силни,и слаби места.От окачване спокойно мога да каже,че е направо желязна( За 40к км. съм сменил само един лагер)! Друго предимство несъмнено е разхода.При по-малките мотори (55 и 60) той направо смешен.Колато като цяло е доста издръжлива и поне аз не съм имал някакви по-сериозни проблеми.Естествено има недостатъци,но това е доста относително.Успех!
          Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
          ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95

Коментар

Re: ФИАТ Пунто

Колега,ако искаш може да се срещнем на кафе,гледам,че си от Бургас,имах Пунто Мк1 до есента на миналата година,мога да те светна надълго и широко.Все пак с няколко приказки-1.1 и 1.2 са много надеждни мотори, 1.1 е моноинжекция 8V,1.2 са предимно MPI 8V или 16V1.1/54 кс е много пъргав за тази мощност за градско и до 120, след тази скорост е слаб...Oтносно цените, предполагам знаеш,че модела се сменя 99г.Мк1 върви доста по евтино от Мк 2,особено ако хванеш точно годините 98/99Разлика в цените на частите почти няма,като цяло са нормални...Разлика в подръжката за 4/5 врати нямаПоздрави
            Ето това е написал колегата в ЛС. Всички фенове на италианските красавици знаем че са малко по капризни, но ако се подържат добре нямат грешка. Колегата с ремонтите според мен са го наказали яко...... Ама то кола, жена, диня и прасе на късмет И сериозно се ослушвам за такава колица.
            Alfa Romeo 156 1.9 JTD Alfa Romeo 145 1.6 TS

Коментар

Тва за конспирацията много насериозно го приехте,шегувах се Но за ремонтите говоря сериозно...

Коментар

Working...
              X