SypheRrr написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво моторно масло използвате?
Collapse
X
-
ThE_PuNiSHeR написа:Valvoline 15W40 SynteticМежду другото има два отговора ValvolineFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
SypheRrr написа:Колегата Мастеркар пък е на обратния полюс - при него пък, на 5500км не си е променило цвета, което може да значи, че двигателя му е чист - може,ако го е промивал преди да му сложи това масло...
Коментар
-
masterkar написа:И аз не знам да се радвам ли или да плача. Няма потъмняване, не гори масло /поне мъничко /. А дали са ми промивали двигателя преди да сложат новото масло - не знам дали са го направили в сервиза?
Коментар
-
chuni написа:А по какво разбирате че сте доволни от маслото защото повечето пишат "аз съм със Селения и съм доволен" .Kaкво означава да си доволен от едно масло някък си е неразбираемо звучи това понятие /доволен от моторно масло/.
Коментар
-
Blue написа:Selenia WR Diesel 5W-40 :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sachma написа:Нино исках да те питам защо не харесваш маслата на Валволин?Питам, щото аз на мойто 10-40 бая съм му слагал...и съм доволен.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
masterkar написа:Също така искам да кажа, че веше 5500 км с него и нямам никакви проблеми - не си е променило видимо цвета !VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
masterkar написа:Е пък аз съм с LEMFORDER 10W40 - поне така ми пише на фактурата от сервиза /7.83 лв/л /, където ми го сменяха при първоначалното обслужване? И сега въпрос - Има ли такава марка масло или е само опаковано /"пакетирано"/ от въпросната фирма - http://www.zf-trading.com/?weiter=1 - че нещо не го виждам в продуктите й ! Моля не ми казвайте какво произвежда основно тази фирма - знам го!Също така искам да кажа, че веше 5500 км с него и нямам никакви проблеми - не си е променило видимо цвета и не се е налагало да доливам :D ! Не ми и казвайте, че няма как да видя какво става с двигателя ! Ще трябва да го сменям скоро - да заложа ли пак на него??? Или да слагам Selenia и да спя спокойно ?!Bravo HGT 2001
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар