...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво моторно масло използвате?
Collapse
X
-
moko написа:Лично аз не слагам базовите фракции и пакетите присадки в бъркалките, но както доста колеги знаят бачкам в лабораторията на Приста ойл и абсолютно всички масла минават през нас за анализи. А забравих да кажа, също така и базовите масла и присадки.Fiat Stilo 1.8 16V
Коментар
-
moko написа:Лично аз не слагам базовите фракции и пакетите присадки в бъркалките, но както доста колеги знаят бачкам в лабораторията на Приста ойл и абсолютно всички масла минават през нас за анализи. А забравих да кажа, също така и базовите масла и присадки.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
moko, аз ти имам доверие в написаното напълно и затова - дай мнение за това масло http://www.prista-oil.com/technical/...ad&pid=63&l=bg /15W40/ подходящо ли е за колата от подписа и ориентировъчната му цена? Основно карам на газ!
Коментар
-
spark написа:Мда и да не е минерално, че на Селения подобно на това масло е минерално. Изобщо на сайта на Приста Ойл трудно се ориентирам кое масло какво е ако не пише. А и 15W за зимата в София...
Коментар
-
moko написа:За мен Лидер 10W40 е абсолютно достатъчно за твоя автомобил. Гаранция че няма да имаш никъкви проблеми и ще останеш доволен.sev написа:nadq написа:Респект! Значи - да сипвам най-доброто на Приста и да съм споко? Предполагам, че караш със Приста Ултра 5В-40?1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар