Ти, Бравото ли си карал със Селения 15В40? Нали му дават 10В40? Аз във момента съм със друго италянско масло - cod.105 и след като се убедих, че е истинско, понеже не го бях чувал (http://www.rgz-magnetimarelli.it/Sez...canti_2004.pdf), се отказах от преждевременната смяна и ще си го сменя на 7000км със Селения Голд или 2К. Поздрави.[/quote]Не, карах дедрата с селения ама от оная VS 15В40 бравото го взех с смнено масло някъв Арал. мисля да го карам 5000 и да го хвърля, за сега несъм забелязал някви негативи от него , чисто си е не го гори. Ама аз си карам колите с 10В40 а тва аралче е 15ка и не ми се ще баш на тоя мотор с него. Така че мислех и на Бравчо да сложа Магнетик, ама ти малко го "оплю" и сега се двуумя дали едно 20К на селения да не хакна или селения голд ако кажеш кое от двете е по добро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво моторно масло използвате?
Collapse
X
-
Ти, Бравото ли си карал със Селения 15В40? Нали му дават 10В40? Аз във момента съм със друго италянско масло -Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Не, карах дедрата с селения ама от оная VS 15В40 бравото го взех с смнено масло някъв Арал. мисля да го карам 5000 и да го хвърля, за сега несъм забелязал някви негативи от него , чисто си е не го гори. Ама аз си карам колите с 10В40 а тва аралче е 15ка и не ми се ще баш на тоя мотор с него. Така че мислех и на Бравчо да сложа Магнетик, ама ти малко го "оплю" и сега се двуумя дали едно 20К на селения да не хакна или селения голд ако кажеш кое от двете е по добро.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
moko написа:moni74 написа:Интересно ми е, как има толкова хора, каращи с българско масло приста и румънски лукойл?1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар