Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хидравликата на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хидравликата на Браво

Вчера маправих ляв завой рязко и с по-висока скорост и воланът се втвърди и сега е по-твърд от нормалното помпата работи, ремъкът си е там и е здрав, няма видими течове, какво може да е? Направо съм се побъркал... Единственото нещо което ме притеснява е, цветът на маслото - сиво-черен, но надали е от него
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Първо смени маслото и тогава търси друго...Нормалния цвят на маслото е рубинено червен.
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Пич за да се втвърди волана най вероятната причина е в помпата, това че се върти не значи че прави налягане. За проверка и рециклиране на помпата като тръгнеш по симеоновско след отбивката за зоопарка има бензиностанция и до нея ся рециклират такива помпи. Другата възможност е рейката и тя там се прави. Но наи добре иди в някой сервиз да видят за какво става въпрос.
      Намирам части всякакви
      0899113575

Коментар

vesko.t написа:
        Първо смени маслото и тогава търси друго...Нормалния цвят на маслото е рубинено червен.
        Дано да е от маслото.... Някой да ми препоръча марка такова и евентуално цена, че съм останал с впечатлението, че не беше много евтино
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

АТF, Dexron II,III/това са спесификации,като марка напр-Tutela GI/AЦена за литър~8-10 лв.
          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

някои знае ли колко литра събира хидравликата на браво 1.4

Коментар

колега, от ауто италия ми казаха и че има два вида масло - зелено и червено, както каза колегата, моето например също е захабено и е за смяна, но си личи, че е било зелено, така че проучи въпроса поздрави и дано се управиш по-тънкана
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

werti написа:
                някои знае ли колко литра събира хидравликата на браво 1.4
                Събира 0.9 л. Виж това: http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.aspИзбери категориите и виж!
                Space Star 1.9 DID

Коментар

Working...
                X