Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Облегалките за главата - как се махат

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Облегалките за главата - как се махат

Не мога да махна облегалките за главата на Brava!!! Искам да си сложа тапицерия на седалките, обаче се оказа, че сега трябва да я режа, за да я сложа. Не ми се ще. Как ли не пробвах да извадя облегалките, обаче мисе струва, че само ще си разваля седалките и тапицерията. Малко нелогично ми изглежда да не могат да се махат. Вие да предложите нещо.
    "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
    Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Re: Облегалките за главата - как се махат

killertoon написа:
    Не мога да махна облегалките за главата на Brava!!! Искам да си сложа тапицерия на седалките, обаче се оказа, че сега трябва да я режа, за да я сложа. Не ми се ще. Как ли не пробвах да извадя облегалките, обаче мисе струва, че само ще си разваля седалките и тапицерията. Малко нелогично ми изглежда да не могат да се махат. Вие да предложите нещо.
    Да приятелю,така е.Даже бакшиши спирах по улиците с Брава и те вдигаха рамене.Когато я купих, такситата Брава бяха повече от тези "цивилните".Така ,че накарай жена ти /гаджето или майка ти/ леко да разшие тапицерията която ще слагаш на облегалките на главите.И после също така финно да я зашие.По малко ядове ще имаш,ако я напъваш да я извадиш. Успех!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Много благодаря, предполагах, че до там ще се стигне. Поне сега ще има защо да обичам повече моята приятелка, а и моята кола
      "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
      Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Абе колеги, те и на Типото уж не могат да се свалят според народния фолклор но аз съм ги свалял, така че не бързайте със поренето на тапицерията ами губаво огледайте къде какво се натиска за да се измъкнат.
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

на мареата трябва да натиснеш облегалката в посока към волана и дърпаш силно нагоре сигурно и за бравата ще е така.
          Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
          Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

Темпра (най-вероятно и ТИПО) Предни - лосчетата който влизат в седалката трябва да се завъртят на 90 или 180 градуса за да излезе подглавницата.Задни - има едно като шайба (пластмасово) там където влизат в седалката, там има един бутон който се натиска и така излизат.

Коментар

Petrov написа:
              Темпра (най-вероятно и ТИПО) Предни - лосчетата който влизат в седалката трябва да се завъртят на 90 или 180 градуса за да излезе подглавницата.Задни - има едно като шайба (пластмасово) там където влизат в седалката, там има един бутон който се натиска и така излизат.
              Да ама на моето типо са различни - едни такива черни и големи и с две дупки - доста твърди.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
              X