Днес забелязах, че когато тръгвам на първа лампата светва за момент, но не всеки път. Също така и на другите предавки, когато при отпускане на съединителя дам малко повечко газ, за да я вкарам в по - високи обороти. А някой път по светофарите ми губи 100-200 оборота докато чакам. Преди месец сменях машинката за ниските обороти, разпределителен вал и кобилици. Преди да разбера "Сюрприза" ми правеше същите номера - http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...E8%F8%EC%E0%ED. Опасявам се, че пак не качва достатъчно масло до горната част на двигателя. Моля, дайте съвет. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за маслото ми намига закачливо
Collapse
X
-
май ще ти се наложи да сменяш маслена помпа. според признаците които обясняваш ти е ниско налягането на маслото( то си се мери по налягане не по ниво )другия вариянт е да ти е калпаво маслото( когато му падне вискозитета става по " течливо " и при загряване на двигателя датчика не отчита не обходимото налягане и започва да "смига" лампата за маслото) случвало ми се е веднъж на 5600км сменях масло поради тая причина, като маслото не беше куча марка. Затова препоръчвам на всеки да не си купува Валволин и Шел все пак живеем в България!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар