Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на амортисьори?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на амортисьори?

Какво бихте предпочели вие и защо? Виктор или Кофап?

всичко зависи от РЕАЛНИЯ производител
    FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

Коментар

Re: Избор на амортисьори?

idm написа:
      Какво бихте предпочели вие и защо? Виктор или Кофап?
      Колега, аз съм с WIKTOR газови - пълен боклук.Никак не ми харесват - шумни са, не са толкова стабилни, колкото са ми задните (задните ми са AL-KO и те много ми харесват). Ако съвсем се прецакат WIKTOR, ще си купя AL-KO.Ако дилемата ти е WIKTOR или COFAR, тогава си купи COFAR, а и доста хора ги хвалят. Те са газово-маслени.

Коментар

Re: Избор на амортисьори?

Сега и аз съм се засилил да взимам два нови COFAP, но единия ми преден амортисьор е AL-KO и също като колегата doofiat съм много доволен от него. Не си спомням точната му цена, но мисля че беше около 91 лв.

Коментар

Предни AL-KO са на цена от 98-100 лв/бройката от официалният им представител "Косер", а задните са около 50 лв/броя.WIKTOR се продават от "ЕВРО 07", а Cofar май може да поръчаш от магазина на Фиат в една пресечка на Борисова. Cofar може да си поръчаш и от hit-ko.Виждам, че си от Русе и мога да ти препоръчам и сервиз за смяната в Русе.

Коментар

Здравейте! Наскоро и аз смених задните амортисьори на Бравото. Взех Монро Рефлекс (комбинирани, газово-маслени) Първите ми впечатления... Колата се държи изключително добре на пътя и не возят много твърдо, взех ги за по 82лв. парчето
            Fiat Punto GT

Коментар

doofiat я сподели кои е тоя сервиз да му проверим историята набързо дали е надежден! двоумя се още дали да не си ги сменя сам само ме притеснва че нямам гаражче.

Коментар

idm написа:
                doofiat я сподели кои е тоя сервиз да му проверим историята набързо дали е надежден! двоумя се още дали да не си ги сменя сам само ме притеснва че нямам гаражче.
                0899 14 81 91 - Драго. Говори с него, защото не знам адреса, но знам как да стигнаП.С. Аз не съм от Русе, но жена ми е.

Коментар

Working...
                X