значи имам някакъв проблем най вероятно с хидравликата....понякога на място като въртя вие съвсем леко....масло има пре достатъчно...на какво може да се дължи това виене??...иначе супер леко си се върти волана....няма проблем с него..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
хидравлика...проблем...
Collapse
X
-
Аз имам подобен проблем - при студена кола когато оборотите ми още са ниски (700-750) се чува едно виене докарващо на скрибуцане, което изчезва като загрее добре колата. Майстора каза, че е от лагера на водната помпа, била си затръгвала и ми показа как хлопа шайбата на водната помпа... Уффф.. пък аз все отлагам... кога ли ще ме сюрпризира...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Днес смених моето и беше сиво-черно! Понякога виеше съвсем леко, но с повишаване на оборотите виенето продължаваше. Промихме системата с 1 л на два пъти! Уж издърпа всичко с компресора, а като се прибрах и като отворих капачката маслото беше рядко (не каквото е в тубата) и малко потъмняло! Сега не се чува виене, ама ме притеснява факта че е рядко! Дали няма да се скапе помпата?!? Или пък възможно ли е от високата температура да се втечнява?Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар