Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хидравлика...проблем...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хидравлика...проблем...

значи имам някакъв проблем най вероятно с хидравликата....понякога на място като въртя вие съвсем леко....масло има пре достатъчно...на какво може да се дължи това виене??...иначе супер леко си се върти волана....няма проблем с него..
    FIAT PUNTO 1.7TD & MAZDA 323F & LANCIA PRISMA 1.6I.E. & OPEL ASKONA

карай, нищо ти няма. ако са много ниски оборотите може да вие повечко, обаче то си е нормално едно като свистене на мясти и на празен ход. ако искаш пробвай да форсираш и така да въртиш, би трябвало да намалее виенето
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

...съсвсем съвсем малко е виенето и да точно на празен ход....и на включени фарове прано ала бала..от това ли е проблема....оборотите са ми към 700-750 на празен ход че нещо се попритесних

Коментар

ми не знам колко трябва да са на пунто или там на квато и да е кола, ама парното, фарове и сичките тея глупости натоварват алтернатора оттам и двигателя и оборотите падат малко, но достатъчно. карай
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

благодаря за информацията

Коментар

Аз имам подобен проблем - при студена кола когато оборотите ми още са ниски (700-750) се чува едно виене докарващо на скрибуцане, което изчезва като загрее добре колата. Майстора каза, че е от лагера на водната помпа, била си затръгвала и ми показа как хлопа шайбата на водната помпа... Уффф.. пък аз все отлагам... кога ли ще ме сюрпризира...
            Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
            --- в сърцето завинаги... ---
            Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

доколкото знам не са на лагери водните помпи е на фтулки и протича. може и да бъркам
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Днес смених моето и беше сиво-черно! Понякога виеше съвсем леко, но с повишаване на оборотите виенето продължаваше. Промихме системата с 1 л на два пъти! Уж издърпа всичко с компресора, а като се прибрах и като отворих капачката маслото беше рядко (не каквото е в тубата) и малко потъмняло! Сега не се чува виене, ама ме притеснява факта че е рядко! Дали няма да се скапе помпата?!? Или пък възможно ли е от високата температура да се втечнява?
                Space Star 1.9 DID

Коментар

Working...
                X