Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо пука от предницата на ХГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нещо пука от предницата на ХГТ

От една седмица, от предницата на мойто браво, започна да се чува едно много неприятно чукане, даже не е чукане а по-скоро като пукане. Чува се единствено по неравности и само в момента когато предницата "олеква". Най-много се чува, когато минавам легнал полицай.Съмнявам се в рейката, а се надявам да е накрайник. Някой ако е имал подобен проблем или предполага за причина, моля да сподели.
    Bravo HGT 2001

малко ми е неудобно, но колега, ти отскоро ли го караш това браво? всмисъл и аз като го взех мойто колко неща му смених докато стане кола...
    "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

Залагам на носач според мен
      HONDA I-VTEC

Коментар

Абе тия носачи за нищо ги нямате. Всеки като вземе Фиат и хайде на носачите Може да е от 99 други неща

Коментар

toko написа:
          малко ми е неудобно, но колега, ти отскоро ли го караш това браво? всмисъл и аз като го взех мойто колко неща му смених докато стане кола...
          Нали знаеш все пак не са нови коли. Днес смених тампона на макферсона и дясната пружуна, че като е клеясало лагерчето на тампона, се върти и пружината, тя се е посукала и опира в купето. А за пукането още не знам, ще видя сега след смяната на тампона дали ще го има пак.
          Bravo HGT 2001

Коментар

предполагах че е тампона.пиши дали е спряло ако не погледни шарнира но си мисля че е тампон.
            punto 1.2 16v sporting

Коментар

v_a_c_h_o_o написа:
              toko написа:
              Нали знаеш все пак не са нови коли. Днес смених тампона на макферсона и дясната пружуна, че като е клеясало лагерчето на тампона, се върти и пружината, тя се е посукала и опира в купето. А за пукането още не знам, ще видя сега след смяната на тампона дали ще го има пак.
              един съвет от мене : като му сменяш нещо сменяй на куп и не се цигани,а и частите са ефтини ! защото предницата на бравото е много тежка !иначе как така опира пружината в купето ,нещо не мога да си го представя ??
              фиатче Браво 2.0

Коментар

koleto написа:
                предполагах че е тампона.пиши дали е спряло ако не погледни шарнира но си мисля че е тампон.
                пукането още го има, явно не е от тампона.
                Bravo HGT 2001

Коментар

Working...
                X