Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типото пали само с бутане!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мен ме нямаше известно време в София и затова не съм писал по темата нищичко.Моето клапанче долу на карбуратора беше изгоряло и не цъкаше (цената е около 20-25лв) ама колата си палеше идеално само че лапаше повече.Колкото и странно да ти е - смени и маслото.При студено време ако е с гадно масло то става на мармалад и не пали никак лесно защото няма достатъчно компресия докато не се развърти хубаво а на дърпане това става по-лесно (с един дизел го брах този яд преди няколко дни).Иначе да случва се този момент с месенето на горивата ама тогава се дави жестоко и даже гасне ако ги умеша по време на работа.Опитай се да игнорираш бенз. клапан и пусни направо бензин в карб-а.Ако пак не запали щом има искра мисля че ще трябва да посмениш масалцето.
    Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire, VW Passat B3 1878cm3

Коментар

Ако започне да прави проблеми пак ще сменя и маслото-дано няма!

Коментар

Дано.Иначе то друга причина да не пали практически няма.

Коментар

Днес умрях от смях като погледнах проблем като твоя (да пали само с бутане) в клуба на VW.Сменили хората стартер ама се оказало че на Passat и на Golf въртят в обратни посоки а иначе са взаимозаменяеми.....чакай си да запали като върти наобратно.Ясно е че при теб не е такъв проблема ама просто се сетих да споделя.....

Коментар

Интересно колко време им е отнело да разберат за посоката на въртене на стартера?!Иначе от както съм сменил свещите нямам никакви проблеми

Коментар

zfa159 написа:
              Днес умрях от смях като погледнах проблем като твоя (да пали само с бутане) в клуба на VW.Сменили хората стартер ама се оказало че на Passat и на Golf въртят в обратни посоки а иначе са взаимозаменяеми.....чакай си да запали като върти наобратно.Ясно е че при теб не е такъв проблема ама просто се сетих да споделя.....
              "Великата" германска индженерна мисъл....
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Ми то понеже отскоро и аз съм с пасатор и като го загледах вярно на него стартера седи точно наобратно спрямо голф със абсолютно същия двигател.На голф-а си е както е нормално да е откъм двигателя а на пасат-а е откъм скоростите т.е. наобратно и оттам идва проблема с това че ако се сложи голф-ов който е същия на вид няма палене....

Коментар

Working...
                X