Колеги,моят приятел пак има проблем с неговото Ауди и понеже не съм при него за да се опитам да разреша проблема на място,трябва да давам акъл по телефона та се обръщам отново към вас за съвет.Доколкото ми бе обяснено по телефона едната скорост изобщо е спряла да работи,а на другата чистачките са се движели едва,едва.Това ме навежда на мисълта,че все пак мотора работи.Интересно е,че преди 2 седмици (бяхме заедно) всичко си работеше идеално,което ме кара да си мисля,че едва ли е клеясал мотора.Къде да търся проблема?Ако имате идей,снимки(схеми) ще ми бъдат от полза. Колата е ауди А4В5Благодаря предварително и се извинявам,че въпросът не е за фиат,но какво да се прави,като нашите коли нямат проблеми, а ВАГ имат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с чистачките на Ауди А4
Collapse
X
-
Мисля, че тук шансът да получиш отговор е по-голям :D : http://audibg.com/Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
-
Дали е Фиат-миат според мен няма никакво значение, даже тези компоненти са производство на дадени фирми и се вграждат на повечето коли!Пример:Радиаторът ми е MADE IN BOSH CANADA, сервото на спирачките , BOSH FRANCE,помпата LUCAS England, електрониката DELPHI... не съм гледал механизма и ел.частта на чистачките чия е! Така, че според мен при тези неща значението каква е марката на колата не е толкова голямо!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
plambi написа:Да по принцип е така но не мисля че трябва да се мразиме с другите марки автомобилиСега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар