Искам да си сменя бензиновия филтър, но се чудя каква марка да взема! Четох във форума, че марката Filtron не става! Дайте някаква идея каква марка да избера и какво да гледам преди да го купя!? И разбира се на какви цени вървят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинов филтър
Collapse
X
-
Имам в предвид, размер на филтъра, размер на тръбичките и т.н. Защото като гледам в интернет дължината на фитъра при едни марки е 163, при друди 169! Дебелината на тръбичките при едни е 8, при други - 7.9 (или нещо такова)! А колкото до Филтрон-а това го четох в една тема, не е мое мнение!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Казваш марката и модела на колата и те по каталог ще ти дадат който трябва.А що се отнася за филтрон ас преди 2 дена си смених моя свалих бош и слойих филтрон и не забелязах нещо да не е наред.Ако искаш пусни линк за темата и ас да прочета какви симптоми дава филтрон .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Казваш марката и модела на колата и те по каталог ще ти дадат който трябва.А що се отнася за филтрон ас преди 2 дена си смених моя свалих бош и слойих филтрон и не забелязах нещо да не е наред.Ако искаш пусни линк за темата и ас да прочета какви симптоми дава филтрон .Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Аз също съ резервиран към филтрон на база коментари,но все пак не бих си сложил такъв.Преди година бях звънял във ванто и ми дадоха цена от 15 лева за шампион.В германия проверих в един магазин за консумативи дали имат и на каква цена е.Цената беше около 9 евро.Марката-не я помня,но поисках да видя филтъра и като го видях се Made in BULGARIA!!!Марката беше немска,но къде ги правят в БГ така и не разбрах,а не мисля че немеца ще злоупотреби с качеството.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар