Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бензинов филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бензинов филтър

Искам да си сменя бензиновия филтър, но се чудя каква марка да взема! Четох във форума, че марката Filtron не става! Дайте някаква идея каква марка да избера и какво да гледам преди да го купя!? И разбира се на какви цени вървят?
    Space Star 1.9 DID

Че какво му е на филтрон и какво може да видиш по този филтар колкото и да гледаш може да видиш само надписи.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Имам в предвид, размер на филтъра, размер на тръбичките и т.н. Защото като гледам в интернет дължината на фитъра при едни марки е 163, при друди 169! Дебелината на тръбичките при едни е 8, при други - 7.9 (или нещо такова)! А колкото до Филтрон-а това го четох в една тема, не е мое мнение!
      Space Star 1.9 DID

Коментар

Хайде, никой ли не е сменял горивен филтър?
        Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
          Хайде, никой ли не е сменял горивен филтър?
          CLEAN-продават ги в ЕВРО 07 цената също е добра мисля че работят и в неделя поне в пловдив де
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Аз съм с Бош !!!

Коментар

А цените как вървят?
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
                А цените как вярвят?
                Сменял съм го преди година и нещо и не си спомням цената вече.Тогава купих колата и смених всички консумативи наведнъж за това нямам спомени за цени.

Коментар

Казваш марката и модела на колата и те по каталог ще ти дадат който трябва.А що се отнася за филтрон ас преди 2 дена си смених моя свалих бош и слойих филтрон и не забелязах нещо да не е наред.Ако искаш пусни линк за темата и ас да прочета какви симптоми дава филтрон .
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                    Казваш марката и модела на колата и те по каталог ще ти дадат който трябва.А що се отнася за филтрон ас преди 2 дена си смених моя свалих бош и слойих филтрон и не забелязах нещо да не е наред.Ако искаш пусни линк за темата и ас да прочета какви симптоми дава филтрон .
                    http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...E8%EB%F2%FA%F0
                    Space Star 1.9 DID

Коментар

В тази тема поне на мен ми стана ясно че колегите говорят за съвсем друг модел филтри, но все пак благодаря

Коментар

Аз също съ резервиран към филтрон на база коментари,но все пак не бих си сложил такъв.Преди година бях звънял във ванто и ми дадоха цена от 15 лева за шампион.В германия проверих в един магазин за консумативи дали имат и на каква цена е.Цената беше около 9 евро.Марката-не я помня,но поисках да видя филтъра и като го видях се Made in BULGARIA!!!Марката беше немска,но къде ги правят в БГ така и не разбрах,а не мисля че немеца ще злоупотреби с качеството.
                        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз съм със Филтрон от М-Комплект вече 3000 и кусур км и нямам никакви негативни впечатления.Стария беше Бош,ако можеш да си намериш оригинален такъв на поносима цена..."много ясно,бате..."
                          1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

dudulia написа:
                            .Марката-не я помня,но поисках да видя филтъра и като го видях се Made in BULGARIA!!!Марката беше немска,но къде ги правят в БГ така и не разбрах,а не мисля че немеца ще злоупотреби с качеството.
                            Вероятно-"GARANT"-Овчарово-Добричко...
                            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Със сигурност на него не пишеше ГАРАНТ-Овчарово,но това не пречи да произвеждат и за някоя чужда фирма.Интересно е,че тези филтри на Гарант май поизчезнаха?
                              Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                              Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                              X