Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с инст. /пушек и.../, след смяна на крушки - РЕШЕН!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Stoyan_68 написа:
    Най-вероятно си разбутал нещо. Колко еърбега имаш? При мен интересното беше, че два екзаминера дадоха различни грешки. Единия каза нещо за високо налягане в не си спомням какво, а другия позна-липса (лош) контакт. Един и същи код пък... Май някои майстори не си актуализират софтуерите.
    Mай са 4 броя: два отпред и два странични. Я сподели къде си ходил за тестването? (и двете места)
    masterkar написа:
    ...
    Схванах идеята
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Едното място е про Бобо-неговия екзаминер позна. Другото е някъде под моста "Чавдар", но не мога да го обясня точно къде е, защото са едни сокаци... а и там машинката е доста стара. Ходил съм и във Ванто и Ауто Италия-навсякъде е по 20лв. Мисля си, че ако трябва само да се изчисти грешката, т.е. намаш текущ (present) проблем, Бобо ще ти вземе по-малко.
      Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Като се замислих относно Air bag се сетих, че в началото лампичката светва заедно с другите, а след като мине първоначалния тест изгасва за част от секундата и след това светва отново и така остава постоянно. Ако проблема е в таблото, например проблем с връзките, то лампичката или ще свети непрекъснато или няма да свети изобщо, а тя очевидно се управлява успешно...Както и да е... при първа възможност ще отида на диагностика и дано локализирам проблема, че ми писна вече
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Working...
        X