Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто - подлакътник

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Пунто - подлакътник

    Дали някой е сложил подлакътник на Пунто? Чувам се продават разни универсални, но доколко са универсални? днеска се дзверих в колата, е, без да се задълбочавам но не видях къде може да се хване. Дали няма да пречи на ръчната? Споделете опита
    Пунто SX 55 '95 Метан

    #2
    Мислех и аз да пусна такава тема . Много удобно нещо е подлакътника и ще се радвам ако има такъв и за нашите зверчета. Другото което искам да попитам е дали може да се намери долната част от конзолата. Тази от радиото до скоростния лост. Защото при мен под радиото няма нищо и си седи гол мокет. Струва ми се някак незавършено! Едит: Ето тук намерих от въпросните универсални подлакътници. http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=140Обаче виждам един проблем. Врътката за регулиране на седалката е от вътрешната страна (от към ръчната) и мисля че след поставяне на подлакътника няма да може да се използва. Някой да има нещо подобно поставено? Как стои?
    Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
    Fiat Stilo '02 1.6 16V

    Коментар


      #3
      да, този съм го виждал, другия универсален дето съм мяркал е този от снимката (да ме прощава колегата от друг форум че му свивам снимката). Цената доколкото разбрах е в порядъка на 20-30лв.
      Прикачени файлове
      Пунто SX 55 '95 Метан

      Коментар


        #4
        Да, цената и на 4те от сайта е 20 лева, но проблема с монтирането остава. Като гледам това от снимката не е на пунто и май единствения вариант е да купим и да пробваме, защото май никой не е слагал.
        Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
        Fiat Stilo '02 1.6 16V

        Коментар


          #5
          колегата дето е сложил подлакътника от снимката твърди там че и този е универсален. А аз го показвам защото лично аз винаги съм бил ЗА да си избирам от повечко варианти.Ами освен да чакалим някой слагал да сподели опита...
          Пунто SX 55 '95 Метан

          Коментар

          Working...
          X