Дали някой е сложил подлакътник на Пунто? Чувам се продават разни универсални, но доколко са универсални? днеска се дзверих в колата, е, без да се задълбочавам но не видях къде може да се хване. Дали няма да пречи на ръчната? Споделете опита
Мислех и аз да пусна такава тема . Много удобно нещо е подлакътника и ще се радвам ако има такъв и за нашите зверчета. Другото което искам да попитам е дали може да се намери долната част от конзолата. Тази от радиото до скоростния лост. Защото при мен под радиото няма нищо и си седи гол мокет. Струва ми се някак незавършено! Едит: Ето тук намерих от въпросните универсални подлакътници. http://www.topspeed.bg/catalogue.php?cid=140Обаче виждам един проблем. Врътката за регулиране на седалката е от вътрешната страна (от към ръчната) и мисля че след поставяне на подлакътника няма да може да се използва. Някой да има нещо подобно поставено? Как стои?
да, този съм го виждал, другия универсален дето съм мяркал е този от снимката (да ме прощава колегата от друг форум че му свивам снимката). Цената доколкото разбрах е в порядъка на 20-30лв.
Да, цената и на 4те от сайта е 20 лева, но проблема с монтирането остава. Като гледам това от снимката не е на пунто и май единствения вариант е да купим и да пробваме, защото май никой не е слагал.
колегата дето е сложил подлакътника от снимката твърди там че и този е универсален. А аз го показвам защото лично аз винаги съм бил ЗА да си избирам от повечко варианти.Ами освен да чакалим някой слагал да сподели опита...
Коментар