Значи като се замисля всички коли които съм карал при 3000 оборота показанието на скоростомера е винаги някакво точно число 80,90 и т.н.т. На моето Браво обаче при 3000 оборота скороста е около 93-94 км/ч, което ме навежда на мисълта че или имам проблем с невярно отчитане на скоростта или пък нещто друго евентуално. Колеги, ако може да споделите как е положението при вашите Фиати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За оборотите на Bravo
Collapse
X
-
Re: За оборотите на Bravo
itp написа:Значи като се замисля всички коли които съм карал при 3000 оборота показанието на скоростомера е винаги някакво точно число 80,90 и т.н.т. На моето Браво обаче при 3000 оборота скороста е около 93-94 км/ч, което ме навежда на мисълта че или имам проблем с невярно отчитане на скоростта или пък нещто друго евентуално. Колеги, ако може да споделите как е положението при вашите Фиати.
Коментар
-
itp написа:Значи като се замисля всички коли които съм карал при 3000 оборота показанието на скоростомера е винаги някакво точно число 80,90 и т.н.т. На моето Браво обаче при 3000 оборота скороста е около 93-94 км/ч, което ме навежда на мисълта че или имам проблем с невярно отчитане на скоростта или пък нещто друго евентуално. Колеги, ако може да споделите как е положението при вашите Фиати.Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г
Коментар
-
Franchesko написа:itp написа:Значи като се замисля всички коли които съм карал при 3000 оборота показанието на скоростомера е винаги някакво точно число 80,90 и т.н.т. На моето Браво обаче при 3000 оборота скороста е около 93-94 км/ч, което ме навежда на мисълта че или имам проблем с невярно отчитане на скоростта или пък нещто друго евентуално. Колеги, ако може да споделите как е положението при вашите Фиати.
Коментар
-
itp написа:Значи като се замисля всички коли които съм карал при 3000 оборота показанието на скоростомера е винаги някакво точно число 80,90 и т.н.т. На моето Браво обаче при 3000 оборота скороста е около 93-94 км/ч, което ме навежда на мисълта че или имам проблем с невярно отчитане на скоростта или пък нещто друго евентуално. Колеги, ако може да споделите как е положението при вашите Фиати.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар