Някой има ли представа колко пари е? Чух че полските вървели по около 150 лева, но не карат много? Има ли някой по-изгоден вариант (откъм цена и качество) и дали се намират запазени 2-ра ръка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задно гърне за ХГТ
Collapse
X
-
Бозал, турчолята не произвеждат ли и за ХГТ, аз само турски съм си слагал до сега и, като се замисля не съм доволен, по 1.5 до 2 години карат най-много, вземи си от тия китайските дето се продават в автоманията примерно, един колега е доволен от таковаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Re: Задно гърне за ХГТ
v_a_c_h_o_o написа:Някой има ли представа колко пари е? Чух че полските вървели по около 150 лева, но не карат много? Има ли някой по-изгоден вариант (откъм цена и качество) и дали се намират запазени 2-ра ръка?Uno Turbo RulZz
Коментар
-
Turbolan написа:v_a_c_h_o_o написа:Някой има ли представа колко пари е? Чух че полските вървели по около 150 лева, но не карат много? Има ли някой по-изгоден вариант (откъм цена и качество) и дали се намират запазени 2-ра ръка?A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Turbolan написа:v_a_c_h_o_o написа:Някой има ли представа колко пари е? Чух че полските вървели по около 150 лева, но не карат много? Има ли някой по-изгоден вариант (откъм цена и качество) и дали се намират запазени 2-ра ръка?Bravo HGT 2001
Коментар
-
мне, за наточване трябват много пари и нерви, както и по колата да пипа човек, на който му вярваш като гледам механиците как се справят с дребни проблеми ми става ясно, че за тонизиране не мога да им се доверя!досега бравото съм го карал със сток гърне /тук тръбите са доста преплетени/; без гърне въобще /звука е убийствен, буквално/ и със "право" гърне /звука е много красив, особено и с конусче, но пък извън крада си е чист главобол/. разлика във вървенето не се усеща, дори без гърне ми се струва, че колата върви по-зле /доста субективно мнение/. на пролет живи и здрави съм замислил да правя или цяла генерация, или поне едно хубаво задно гърне за звук :D"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар