Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Огледала браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Огледала браво

Зна4и преди 1 месец ударих колата счупих 2-те странични огледала, капака е за смяна, бронята е за боядисване, както и вратите за надрани и вдъбнати! Боята е ниакаква си перла ($$$) предполагам.От бул инс ми дадоха за вси4ко 514 лв! което до никаде не стига!!А и трябва6е да им остава и корпусите на страничните огледала!!Обадих се в магазина на фиат и попитах колко струват само корпусите на огледалата и ми казаха че само се продажат с огледалата и струва 450 лева!!! та да ви попитам знаете ли каде мога да намера само корпусите на огледалата и да са по тънки? Мерси предварително!!

Ами пич,ако си от София-най-добре е при "Италианеца" да търсиш.За адреса прочети в раздела "Сервизи/магазини"
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
      Ами пич,ако си от София-най-добре е при "Италианеца" да търсиш.За адреса прочети в раздела "Сервизи/магазини"
      Скоро гледах при италиано ама са комплект и им искаше май над 100лв.Иначе иди във сайта на ем-комплект,мисля ,че там са по-евтини.Говоря за обикновено огледало,не електрическо.Съмнява ме дали ще се намери само корпус.http://emk-33.com/viewtopic.php?t=405985 лв
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

javor написа:
        Има една морга на околовръсното-ако идваш от Овча купел точно на светофара за Суходол от дясната страна.Там има със сигорност.0885/222-3330888/872-872УСПЕХ!
        Brava JTD ELX
        105 к.с.99"

Коментар

Working...
        X