Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване стъкла Браво.
Collapse
X
-
Re: Затъмняване стъкла Браво.
Mitko написа:mitkomar написа:Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
damianoff написа:Застраховай тогава и колоните и касетофона :Dex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Абсолютно си прав. Застраховка на колони няма. Пък и ако си с буфер и усилвател и т.н. наистина си трябва фолио. Пък и не винаги е селско, зависи от степента на затъмненост...ае успех..Между другото досега никой не е дал отговор на поставения въпрос..Май трябва по-малко да се отклоняваме от темата, но това си е мое мнение. Пробвай на www.naidobrite.com. Там момчетата ги разбират тия работи...УспехFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
lulinsquad написа:damianoff написа:Застраховай тогава и колоните и касетофона :DSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
mitkomar написа:Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
damianoff написа:Mitko написа:mitkomar написа:Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?
Коментар
-
valataat написа:Можеш да си затъмняваш САМО стъкла които са на задната пасажеска седалка и позволено е да има щора на задното стъкло, но тя трбва да се сваля всеки път когато колата е в движение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар