Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затъмняване стъкла Браво.
Collapse
X
-
Re: Затъмняване стъкла Браво.
Mitko написа:mitkomar написа:Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
damianoff написа:Застраховай тогава и колоните и касетофона :Dнали ше си счупя джама ше сваля колоните, и ше хода да ми платят джама и колоните после, те затова искат ако ти откраднат касетофона, да им оставиш панела за да ти го изплатят..
ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Абсолютно си прав. Застраховка на колони няма. Пък и ако си с буфер и усилвател и т.н. наистина си трябва фолио. Пък и не винаги е селско, зависи от степента на затъмненост...ае успех..Между другото досега никой не е дал отговор на поставения въпрос..Май трябва по-малко да се отклоняваме от темата, но това си е мое мнение. Пробвай на www.naidobrite.com. Там момчетата ги разбират тия работи...УспехFIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
lulinsquad написа:damianoff написа:Застраховай тогава и колоните и касетофона :Dнали ше си счупя джама ше сваля колоните, и ше хода да ми платят джама и колоните после, те затова искат ако ти откраднат касетофона, да им оставиш панела за да ти го изплатят..
,защото ми предложиха ако искам да си застраховам колоните и джантите с фактурна стойност.Ама не ме учудва-те ми оцениха колата на 5800
.Така каското щеше да ми струва е..... цифрата
SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
mitkomar написа:Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?тогава ще търсиш "майстор"
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
damianoff написа:Mitko написа:mitkomar написа:Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?още повече, че през горещините затъмнените стъкла "спасяват" климатика и намаляват разхода на гориво
Коментар
-
valataat написа:Можеш да си затъмняваш САМО стъкла които са на задната пасажеска седалка и позволено е да има щора на задното стъкло, но тя трбва да се сваля всеки път когато колата е в движение
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар