Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Затъмняване стъкла Браво.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Затъмняване стъкла Браво.

Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?

Re: Затъмняване стъкла Браво.

Mitko написа:
    mitkomar написа:
    Някой може ли да ми каже къде мога да си затъмня стъклата на Бравото? 50 лв. за двете задни и на задния капак ми се струва доста и то с тайландско фолио, а с американско 180 лв.Някакви съвети по този въпрос?
    Моя съвет е да не разваляш колата. Много циганско ми изглежда това затъмняване.
    А и не забравяй полицаите.Дори само за рутинна проверка да те спрат и ако няма друго за какво да се заядат,точно за стъклата ще се хванат!По принцип 10лв. и се оправяш-ама я сметни-на тия 10 лв.,на ония 10 лв. и то какво става....?
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Съгласявам се с мнението на Дамянов.С тъмните джамци и спортен лъскав вид на колата ставаш абониран за рутинни проверки, е така за няма нищо. Имам един приятел караше елементарна вектра ама направена по този начин. Само като доближи и вече му размахват палката.
      Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Аз искам затъмнени стъкла главно поради факта че имам добра музика отзад и ми се иска много да не се вижда.

Коментар

Застраховай тогава и колоните и касетофона :D
          SKODA 105L '78
          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
          FIAT 126p '89
          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

mitkomar написа:
            Аз искам затъмнени стъкла главно поради факта че имам добра музика отзад и ми се иска много да не се вижда.
            Проблема на хората с готината музика е че колкото и да си затъмняват прозорците, пак всички знаят че е вътре. хехехехехПросто си се чува.
            Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

damianoff написа:
              аз до колкото знам колони не застраховат нали ше си счупя джама ше сваля колоните, и ше хода да ми платят джама и колоните после, те затова искат ако ти откраднат касетофона, да им оставиш панела за да ти го изплатят..
              ex Fiat Bravo GT

Коментар

Абсолютно си прав. Застраховка на колони няма. Пък и ако си с буфер и усилвател и т.н. наистина си трябва фолио. Пък и не винаги е селско, зависи от степента на затъмненост...ае успех..Между другото досега никой не е дал отговор на поставения въпрос..Май трябва по-малко да се отклоняваме от темата, но това си е мое мнение. Пробвай на www.naidobrite.com. Там момчетата ги разбират тия работи...Успех
                FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

lulinsquad написа:
                  damianoff написа:
                  аз до колкото знам колони не застраховат нали ше си счупя джама ше сваля колоните, и ше хода да ми платят джама и колоните после, те затова искат ако ти откраднат касетофона, да им оставиш панела за да ти го изплатят..
                  Явно тогава на мен са искали да ми вземат повече пари за каското ,защото ми предложиха ако искам да си застраховам колоните и джантите с фактурна стойност.Ама не ме учудва-те ми оцениха колата на 5800 .Така каското щеше да ми струва е..... цифрата
                  SKODA 105L '78
                  PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                  FIAT 126p '89
                  TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                  GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

mitkomar написа:
                    то като ще дае с тайландско купи си го от някой магазин за авто аксесоари 8-10лв ролката и си го направи сам елементарно е стига да имаш търпение защото и нерви а ако не успееш което ме съмнява голяма работа 10лв назад тогава ще търсиш "майстор"
                    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                    UNO 1.0 FIRE

Коментар

damianoff написа:
                      Mitko написа:
                      mitkomar написа:
                      Моя съвет е да не разваляш колата. Много циганско ми изглежда това затъмняване.
                      А и не забравяй полицаите.Дори само за рутинна проверка да те спрат и ако няма друго за какво да се заядат,точно за стъклата ще се хванат!По принцип 10лв. и се оправяш-ама я сметни-на тия 10 лв.,на ония 10 лв. и то какво става....?
                      без да разбирам много, не е ли разрешено затъмняването на задните стъкла от закона, при наличието на две странични огледала? ник’ви пари не могат да ти вземат ако ще и да си ги боядисал или заварил с тенеке. още повече, че през горещините затъмнените стъкла "спасяват" климатика и намаляват разхода на гориво

Коментар

Можеш да си затъмняваш САМО стъкла които са на задната пасажеска седалка и позволено е да има щора на задното стъкло, но тя трбва да се сваля всеки път когато колата е в движение
                        Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
                        Lancia Dedra 1.6 91г.

Коментар

valataat написа:
                          Можеш да си затъмняваш САМО стъкла които са на задната пасажеска седалка и позволено е да има щора на задното стъкло, но тя трбва да се сваля всеки път когато колата е в движение
                          Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им. (2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.за задното стъкло никъде нищо не е упоменато нито в ал.1, нито в ал.2, т.е. не е нормативно уредено затъмняване (или не) на задното стъкло.

Коментар

Working...
                          X