megamuscle написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пак проблем с Bravo-то!!!
Collapse
X
-
megamuscle написа:Franchesko написа:Аз като взех бравото съединителят му отделяше много високо, майсторите казаха че за фиат е нормално, свикнах и си карах, след няколко месеца съединителят се прецака, смених го, старият се беше изтрил до дупка , а сега си отделя напълно нормално по средата. Само дето пак ми беше криво да му свикна ,струваше ми се много ниско. Така че това са глупости че за тази кола е нормално. Вероятно ако ти отделя високо и е регулиран правилно се готви за смяна в близките месеци според мен.Bravo 1.6 SX 16V 76kW/103hp '96г
Коментар
-
Колеги омръзна ми вече честно ви казвам. Този съединител ще ме побърка. Всеки майстор ми казва различно. Един ми казва, че е от жилото, друг че е от съединителя. Направо не знам какво да правя. Ходих да ми го настроят за 2-ри път в рамките на 5 дена и пак същата работа. Карам си аз 2-3 дена без проблем. И днес пак. Трудно превключване на скоростите, педала на съединителя не се връща до горе. УЖАС!!! Просто не издържам. Моля ви дайте съвет. Казаха ми, че е много важно как е монтирано жилото, защото иначе се огъва, трие и къса. Кажете къде да отида да ми решат проблема. МОЛЯ!!!Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
Наи вероятно ти е от жилото, неможе да е от съединителя така един ден работи 2 не. Ама и къде ги намираш тея маистори ебати едно жило да немогат да оправят.Ще взема да ти дам един телефон на Явор-шефа тои е от клуб ланча имат сервиз и много са на ти с нещата по италянките 0887693951 обади му се обясни му и се разбеврете нещо да те оправи наи накрая че като ти видя темата пак наи отгоре и ми настръхва косата.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Почти със сигурност е от калпаво поставане на жилото. На моето старото се беше скъсала гумата и закачаше някъде. А след като сложих новото жило поне 7-8 пъти съм го натягал, защото отделяше много ниско. Карам една седмица така и пак натягане. Сега вече сигурно се е разтегнало и не съм го пипал от 4-5 месеца.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Почти със сигурност е от калпаво поставане на жилото. На моето старото се беше скъсала гумата и закачаше някъде. А след като сложих новото жило поне 7-8 пъти съм го натягал, защото отделяше много ниско. Карам една седмица така и пак натягане. Сега вече сигурно се е разтегнало и не съм го пипал от 4-5 месеца.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:Franchesko написа:Аз като взех бравото съединителят му отделяше много високо, майсторите казаха че за фиат е нормално, свикнах и си карах, след няколко месеца съединителят се прецака, смених го, старият се беше изтрил до дупка , а сега си отделя напълно нормално по средата. Само дето пак ми беше криво да му свикна ,струваше ми се много ниско. Така че това са глупости че за тази кола е нормално. Вероятно ако ти отделя високо и е регулиран правилно се готви за смяна в близките месеци според мен.FIAT MAREA 1.8 16V SLX sedan 98г.
Коментар
-
megamuscle написа:spark написа:Почти със сигурност е от калпаво поставане на жилото. На моето старото се беше скъсала гумата и закачаше някъде. А след като сложих новото жило поне 7-8 пъти съм го натягал, защото отделяше много ниско. Карам една седмица така и пак натягане. Сега вече сигурно се е разтегнало и не съм го пипал от 4-5 месеца.FIAT MAREA 1.8 16V SLX sedan 98г.
Коментар
-
svilen velev написа:Колега,ако имаш начин снимай жилото и по точно къде минава как е правилното му полужение. Или ако някои вече го е направл моля , да пусне снимките в форума.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
megamuscle написа:svilen velev написа:Колега,ако имаш начин снимай жилото и по точно къде минава как е правилното му полужение. Или ако някои вече го е направл моля , да пусне снимките в форума.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар