Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bravo 1,6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bravo 1,6 16v

Като загрее на 90 градуса не може да запали,в смисъл стартера не може да завърти достатъчно,трябва да изчакам малко да изстине и чак тогава пали,пробвах и с друг акумулатор но пак така. Ходих на майстор за стартера и му смениха втулките но пак е така,като загрее не ще да завърти. ако някой има опит с подобен проблем да пише,благодаря предварително

кажи на майстора да погледне бобината на стартера. Много е вероятно тя да ти прави беля
    Bravo 1.6 16V 103Hp
    Bmw 318 is E36

Коментар

каза че и бобината и всичко си е наред,"този стартер ще те кара поне още 6-7 години......виж го перфектен е направо свети...." а всъщност проблема е такъв че на загрял двигател просто не може да завърти достатъчно,като че ли не му достига ток,а акумулатора е добре слагам го на алфата и върти без проблем. В едно гаражно сервизче ми казаха че можело двигатела да "рита" но нямам представа какво точно значи това

Коментар

А сменял ли си скоро нещо друго по колата. Да рита според мен означава голямо предверение на центровката на запалването.
        Bravo 1.6 16V 103Hp
        Bmw 318 is E36

Коментар

Колата съм я купил преди един месец,нищо не сам пипал което може да предизвика голямо предварение, а и нали всичко си го смята компа. За бобината може и да си прав,защото нали тя пуска 12 волта на статора,ако има нагар на контактната шайба.....но защо ли само като е загряла го прави това? Може ли да се разглобява бобината или направо се сменя

Коментар

Working...
          X