Даите идея , съвет ,защо не върви тази кола 1.6 16в 103кс. не върви като за 100 коня какво може да и има помогнете Отчаях се днес когато не можах да дам никаква съпротива на голф 3 1.4 и на мазда 323 86г. ((
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравата не върви :(
Collapse
X
-
Dombi написа:искам моля че , не издържам кажи кои е колегата ? А за обяснението ами не набира бързо не се дави ама не набира а оборотите си ги дигаHONDA I-VTEC
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:Dombi написа:искам моля че , не издържам кажи кои е колегата ? А за обяснението ами не набира бързо не се дави ама не набира а оборотите си ги дигаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
И аз съм на мнение че има нещо на зад комилното устройство ,погрижи се за него . И аз карам такава брава и досега на голф не му давам и задницата да ми вижда.Fiat Brava 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Направо я карай на пълен преглед да видат какво и има ... тва да те скъса голф 1.4 не е човешко ти на кола да не си се качвал с тоя двигател ще го изягеш с парцалите , според мене проблема е в колата (виж центровки настройки там филтри подаване на горивото и прочие) аз се дърпах с голф 3 1.6 и с моя "смешен , проблемен, бавен " двигател го карах да ми гледа задния номер с бинокъл та кво остава за 1.6 16в Иди на диагностикаFiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Re: Бравата не върви
Dombi написа:Даите идея , съвет ,защо не върви тази кола 1.6 16в 103кс. не върви като за 100 коня какво може да и има помогнете Отчаях се днес когато не можах да дам никаква съпротива на голф 3 1.4 и на мазда 323 86г. ((
Коментар
-
Свещи, въздушен филтър, бобина. При мен бобината явно е почнала да се скапва като купих колата, но си мислех че така си е спъната. Като отказа да дава ток на 4-ти цилиндър сложих нова и колата върви осезаемо по-добре отпреди. Бобината може да дава ток, но слаб. Ама иди да ти я проверят, че една нова е 120лвFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Свещи, въздушен филтър, бобина. При мен бобината явно е почнала да се скапва като купих колата, но си мислех че така си е спъната. Като отказа да дава ток на 4-ти цилиндър сложих нова и колата върви осезаемо по-добре отпреди. Бобината може да дава ток, но слаб. Ама иди да ти я проверят, че една нова е 120лвDombi написа:Даите идея , съвет ,защо не върви тази кола 1.6 16в 103кс. не върви като за 100 коня какво може да и има помогнете Отчаях се днес когато не можах да дам никаква съпротива на голф 3 1.4 и на мазда 323 86г. ((1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар