днес си разглобих машинката,защото чистачката не работеше,установих, че моторчето е здраво, и захфанах механизма.Оказа се, че оста която върти чистачката е клеясало толкова яко, че след като го напръсках с какво ли не изтекоха сума ти гадости и се пораздвижи, но не напълно и повече не иска.Дали изобщо има шанс да го подкарам или да търся друго и евентуално на каква цена вървят?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чистачка задно стъкло за браво
Collapse
X
-
мойта пък ос е крива и, от там имам две дъруги на задното стъкло, тя и самата чистачка се е посукала и е доста неприятно, позакрепих я, но почти не я използвам, и сега като се замислих, главно използвам страничните огледала а, по темата, провери какво можеш да направиш с тази, пробвай WD-40, напръскай обилно и чак тогава като си сигурен, че за нищо не става си вземи друго моторче - това си е най-лесното :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:то е защото са си пластмасови, но не знам с какво друго рамо мога да го заменя, на коя кола е подобноСега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:опитах да го разглобя, но не можах, най-много да изкривя оста или да счупя нещо.Ше пробвам да я изкисна и ще видя тогава.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Няма да слагаш нищо.Има едно О-пръстенче,което е на оста-то не дава на водата да прониква навътре.Ако трябва-смени го.А пръскалката достатъчно добре прибира разцепената пластмасова втулка,която е водач на оста.Аз съм с Темпра и при мен е малко по-различно,но вече 2 години задната чистачка работи безотказно,ремонтирана по този начин.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар