Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за съединител

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за съединител

Предстои ми смяна и искам да знам дали тези италианските дето са Меркарм, Пантер,GST и т.н. стават за нещо, някой слагал ли е,доволен, недоволен и така.Сега знам, че Валео,Захс,Делфи и т.н. са много добри,ма 200лв. са си 200лв., а италианските са по 100-на.
    N.Y. State of Mind

През септември миналата година сложих Mecarm - от Евро07. Засега (около 4000 км) нямам оплаквания. Само се чудя с това движение в София колко ли хиляди ще изкара
    ::::: Fiat Punto 1.2 ELX 188A4.000 :::::
    ::::: Subaru Impreza III Hatchback 2.0R-MT EJ204 :::::
    ::::: (ex) Lancia Dedra 1.8 16V LS SW 182A2.000 :::::

Коментар

Някой се оплакваше че придърпвали нещо...
      N.Y. State of Mind

Коментар

аз си взех от смаболийски за 95 кинта комплект всичкото , не му знам марката. досега нямам проблем, малко тресе при тръгване, но не съм 100 % сигурен, че е от него, може би да имам за смяна тампон на двг
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ако това придърпване се е появило при смяната на съединителя си мирише на кофти съединител.Все пак едва ли е голяма вероятността точно със смяната на съединителя да ти се скапе тампона на двигателя
          N.Y. State of Mind

Коментар

все пак не се сменя често съединител та по добре дай повече парички да няма после хъм мъм.не го налагам като мнение просто коментирам. (
            punto 1.2 16v sporting

Коментар

И аз си взех от Стамболийски някакъв италиански. Но лагерът ми трака нещо
              Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
              Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
              Совалката средно на LPG
              Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Working...
              X