Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задна кора за типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задна кора за типо

Колеги искам да ви попитам следното нешо : става въпрос за задната кора (тази на багажника) кората която имам в момента е в много добро състояние и сърце не ми дава да я срежа(понеже съм решил да слагам колони отзад), та тръгнах аз по моргите да търся кора намерих на едно място цената която ми казаха обаче ми се струва високичка-30лв. Нормална ли е тази цена или да търся на другаде?
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Ми на мен малко множко ми се вижда...да не е в оная морга дето е на влизане от Пловдив вдясно, мисля, че е най-голямата в окръга там, ама е скъпа...
    N.Y. State of Mind

Коментар

Аз имам срязана за елипсовидни колони! Ако имаш път към София може да ги разменим ако искаш. Бих ти и доплатил някой лев защото сигурно твойта е в по-добро състояние, а и все пак е с повече матря’л на нея.
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Re: Задна кора за типо

soulkeeper написа:
        Колеги искам да ви попитам следното нешо : става въпрос за задната кора (тази на багажника) кората която имам в момента е в много добро състояние и сърце не ми дава да я срежа(понеже съм решил да слагам колони отзад), та тръгнах аз по моргите да търся кора намерих на едно място цената която ми казаха обаче ми се струва високичка-30лв. Нормална ли е тази цена или да търся на другаде?
        Колега, цената е добра.Аз си търся кора за багажника за моята Брава и ми искат 60-70 лв., но няма да им дам. За 30 лв. ако намеря веднага я вземам.

Коментар

ами

Ами колеги аз не искам да си сменям кората просто си мисля че един ден ще ми потрябва хубава кора а пък и трудно се намира хубава.Колонита са ми кругли и ............. а и ходих по моргите в стз.Мерси все пак
          FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

...

Коментар

Оригиналната кора ще увисне след известно време.По-добре е да се изреже по-масивна и да се тапицира,а старата да не се пипа.За Пловдив знам къде ги правят и струва 20-25лв.
              Octavia RS
              Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Ако имаш достатъчно време може и да направиш дървена плоскост. Черна например.
                // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executor написа:
                  Идеята на Executor е добра, но ако си я направиш сам и ако ще слагаш някакви по големи говорители. Ако слагаш 2х17см. режи смело :D
                  TIPO 1.6 SX
                  <ОцВеТиТеЛ>

Коментар

Executor написа:
                    И аз си мислех същото, имам "пвч" имам и мукет имам и познат които има нужните инструменти и честно ако не намеря може и така да направя.само трябва да измисля как ще направя захващането?
                    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                      И аз си мислех същото, имам "пвч" имам и мукет имам и познат които има нужните инструменти и честно ако не намеря може и така да направя.само трябва да измисля как ще направя захващането?
                      Ами ползвай кората за шаблон и направи плот със същата форма и размери. Първо действие намираш картон малко по голям от кората.Второ действие пречертаваш кората на картона колкото се може по-близо до ръба.Трето действие взимаш зегото, налагаш картона на дървото и режеш.

Коментар

Executor написа:
                        soulkeeper написа:
                        Ами ползвай кората за шаблон и направи плот със същата форма и размери. Първо действие намираш картон малко по голям от кората.Второ действие пречертаваш кората на картона колкото се може по-близо до ръба.Трето действие взимаш зегото, налагаш картона на дървото и режеш.
                        имах предвид че трябва да помисля как да направя щифтовете отстрани който се захващат за пластмасата и държат кората да не ходи напред назад
                        FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

soulkeeper написа:
                          Executor написа:
                          soulkeeper написа:
                          имах предвид че трябва да помисля как да направя щифтовете отстрани който се захващат за пластмасата и държат кората да не ходи напред назад
                          На типото бях направил кората от МДФ - по здрав еи го бях облицовал с тънук дунапрен и дамаска.Щивтовете представляваха две големи видии навити в МДФ-а и облицовани с черна шлаухка. С видии е перфектно защото главата е доста по-широка от тялото и ляга в жлебовете.Не се занимавай да режеш кората или да ползваш рязана вече - много са слаби и провисват от тежеста на колоните.Виж на Бравата я срязах - ама самата кора е много усилена с някакви метални тръбички и планки и не мръдва под тежестта на двете ми елипси, а и е много сложна и сметнах че правена няма да е красиво.Имай предвид че при всяко решение забравяш диганетоп на кората заедно с капака на багажника - почва да ти пада на главата независимо колко са добри патрончетата.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

почва да ти пада на главата независимо колко са добри патрончетата.[/quote]Точно това си мислех и аз мерсси за инфота все пак колеги
                            FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Working...
                            X