Колеги искам да ви попитам следното нешо : става въпрос за задната кора (тази на багажника) кората която имам в момента е в много добро състояние и сърце не ми дава да я срежа(понеже съм решил да слагам колони отзад), та тръгнах аз по моргите да търся кора намерих на едно място цената която ми казаха обаче ми се струва високичка-30лв. Нормална ли е тази цена или да търся на другаде?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна кора за типо
Collapse
X
-
Аз имам срязана за елипсовидни колони! Ако имаш път към София може да ги разменим ако искаш. Бих ти и доплатил някой лев защото сигурно твойта е в по-добро състояние, а и все пак е с повече матря’л на нея.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Re: Задна кора за типо
soulkeeper написа:Колеги искам да ви попитам следното нешо : става въпрос за задната кора (тази на багажника) кората която имам в момента е в много добро състояние и сърце не ми дава да я срежа(понеже съм решил да слагам колони отзад), та тръгнах аз по моргите да търся кора намерих на едно място цената която ми казаха обаче ми се струва високичка-30лв. Нормална ли е тази цена или да търся на другаде?
Коментар
-
Ако имаш достатъчно време може и да направиш дървена плоскост. Черна например.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
soulkeeper написа:И аз си мислех същото, имам "пвч" имам и мукет имам и познат които има нужните инструменти и честно ако не намеря може и така да направя.само трябва да измисля как ще направя захващането?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
Коментар
-
Executor написа:soulkeeper написа:И аз си мислех същото, имам "пвч" имам и мукет имам и познат които има нужните инструменти и честно ако не намеря може и така да направя.само трябва да измисля как ще направя захващането?
Коментар
-
soulkeeper написа:Executor написа:soulkeeper написа:И аз си мислех същото, имам "пвч" имам и мукет имам и познат които има нужните инструменти и честно ако не намеря може и така да направя.само трябва да измисля как ще направя захващането?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар