пропуска делкото или не знам точно как се казва там където влизат буксата за тоците - извинявам се не съм от разбирачите.Имал ли е някои подобен проблем и ако да моля да ми каже как мога да го отстраня или колко горе долу ще ми струва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
открих сълзенето по двигателя
Collapse
X
-
Точно това беше и моя проблем преди,но вече го нямам.Скапало ти се е едно гумено пръстенче,което най-вероятно струва максимум 1 лв.,обаче на мен със смяната в Ал.ауто ми взеха 31 лв. Ама тогава имах повечко парички скрити и ги прежалих набързо.Когато първо ги попитах какъв е проблема,по обяснението им ми се стори доста сложно и реших те да ми го направят и да не се занимавам аз.Ама после като ги попитах каква е тая гумичка на седалката,те ми викат "това сме ти сменили".Хич обаче не ми беше до скандали и си тръгнах,като това беше последното ми ходене в тоя сервиз!SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
-
Семеринга струва 1,50 лв. а гарнитурата е 1 лев. Трябва ти малко време и подходящи инструменти, които те съветвам да си набавиш ако решиш да го правиш сам - например тресчотка с късо рамо. А за сглобяването не се бой - електрониката ще се погрижи за останалото!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Forsaken написа:Семеринга струва 1,50 лв. а гарнитурата е 1 лев. Трябва ти малко време и подходящи инструменти, които те съветвам да си набавиш ако решиш да го правиш сам - например тресчотка с късо рамо. А за сглобяването не се бой - електрониката ще се погрижи за останалото!Tipo 1.6 [149C2046]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар