Здравейте, имам следния проблем, който мисля че е от съединителя, но не съм сигурен:когато тръгвам бавно на първа колата ми започва да се тресе.Казват ми че може да е от крив огледален диск.На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако някой е имал такъв проблем , нека да каже как го е оправил,защото е доста неприятно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БРАВА 1.6-тресе при тръгване
Collapse
X
-
Re: БРАВА 1.6-тресе при тръгване
psihopatcheto написа:Здравейте, имам следния проблем, който мисля че е от съединителя, но не съм сигурен:когато тръгвам бавно на първа колата ми започва да се тресе.Казват ми че може да е от крив огледален диск.На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако някой е имал такъв проблем , нека да каже как го е оправил,защото е доста неприятно.Fiat Stilo 1.8 16V
-
psihopatcheto написа:Здравейте, имам следния проблем, който мисля че е от съединителя, но не съм сигурен:когато тръгвам бавно на първа колата ми започва да се тресе.Казват ми че може да е от крив огледален диск.На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако някой е имал такъв проблем , нека да каже как го е оправил,защото е доста неприятно.
Коментар
-
psihopatcheto написа:Здравейте, имам следния проблем, който мисля че е от съединителя, но не съм сигурен:когато тръгвам бавно на първа колата ми започва да се тресе.Казват ми че може да е от крив огледален диск.На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако някой е имал такъв проблем , нека да каже как го е оправил,защото е доста неприятно.
Коментар
-
hit-ko написа:psihopatcheto написа:Здравейте, имам следния проблем, който мисля че е от съединителя, но не съм сигурен:когато тръгвам бавно на първа колата ми започва да се тресе.Казват ми че може да е от крив огледален диск.На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако някой е имал такъв проблем , нека да каже как го е оправил,защото е доста неприятно.Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
-
hit-ko написа:psihopatcheto написа:Здравейте, имам следния проблем, който мисля че е от съединителя, но не съм сигурен:когато тръгвам бавно на първа колата ми започва да се тресе.Казват ми че може да е от крив огледален диск.На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако някой е имал такъв проблем , нека да каже как го е оправил,защото е доста неприятно.1.6 16V
Коментар
-
psihopatcheto написа:hit-ko написа:psihopatcheto написа:Здравейте, имам следния проблем, който мисля че е от съединителя, но не съм сигурен:когато тръгвам бавно на първа колата ми започва да се тресе.Казват ми че може да е от крив огледален диск.На някой случвало ли му се е подобно нещо? Ако някой е имал такъв проблем , нека да каже как го е оправил,защото е доста неприятно.
Коментар
-
hit-ko написа:В такъв случай - съединител и по-точно притискателен диск, като го отвориш, ще видиш, че има петна от тресенето по огледалната част! Обикновено се сменя комплект!Сега: Пунто 1,7 ТД ЕЛХ
Преди: Браво 1,6 16в SX
Коментар
-
Абе все пак проверете тампоните на мотора и на скоростите, все пак не е трудно, а е и доста по евтино и лесно решение на проблема, ако тампоните са 6, значи следва демонтаж на скорости и смяна на дискове....., все пак проверете си тампоните. И при мен го прави и аз видях че единия тампон е скъсан....смених го, но се оказа че имам и още един тампон скъсан и сега и новия се скъса.......миииии чакам пари да събера, че да ги сменя и трите заедно. Оф че и синия темп. датчик трябва да сменям.......ама като не съм си направил машина да печатам пари....... че то заплати, наем, осигуровки, такси, сметки, а и за ядене трябвало да остане , че и за газСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар