Тодор ти го е казал.Иди за по-сигурно на стенд за измерване на изгорели газове в антифриза.За капачката на разш. съд ти бях споменал доста отдавна.Свърши първо тези процедури и тогава мисли за разни страхотии .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брадвата се подигра с мен и то на 13-ти събота - загря
Collapse
X
-
Nino написа:Тодор ти го е казал.Иди за по-сигурно на стенд за измерване на изгорели газове в антифриза.За капачката на разш. съд ти бях споменал доста отдавна.Свърши първо тези процедури и тогава мисли за разни страхотии .
Коментар
-
doofiat написа:Nino написа:Тодор ти го е казал.Иди за по-сигурно на стенд за измерване на изгорели газове в антифриза.За капачката на разш. съд ти бях споменал доста отдавна.Свърши първо тези процедури и тогава мисли за разни страхотии .
Коментар
-
Todor_Gagovski написа:doofiat написа:Добре де, то се видя, че не ви е заинтригувал проблема ми и няма да ви държа в невидени (за заинтересованите се отнася).Говорих преди 2-3 часа с Киро-Алфата, който изрази съмнения следните съмнения:1. Гарнитурата е тръгнала да си заминава и се оправя проблема за около 120 лв. със шлайфане на клапани и става за 2 дни.2. Другото предположение е много много лошо и се моля да не е то - можело и да е от пукнат блок. Възможна била заварка, но трябва да се установи къде е пукнатината. Оправя се, но за по-дълъг период.Пак казвам:- течове няма- загуба на мощност няма никаква- маслото не е мръдналоуно 1.5i.e. имах,
типо 1.6.i.e. имах,
дедра2.0i.e. метанката, но вече бивша
Коментар
-
doofiat написа:Такъв газанализ засега не мога открия. Къде се предлага като услуга не знам. Питах Киро Алфата, Александър Ауто, но нещо без резултат.
Коментар
-
Не знам пичове вече от къде да я почна.Тези дни установих, че ако карам колата докъм 2000-2200 оборота в съда за антифриза нивото не се променя (стои си на мах.). Когато обаче я натискам до 3500-3700 оборота съда за антифриза се пълни догоре - не мисля, че това е нормално. Ако я карам няколко дни с високите обороти капачката започва да пропуска и по съда има струйки.
Коментар
-
s0me0ne написа:До къде стигна с проблема? Имаш ли възможност да ми отделиш 30тина минути до към петък срещу почерпка? Кажи кога и къде или дай на ЛС да се разберем ако имаш желание.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар